eljegyzés Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megjelentek az első hivatalos fotók Vilmos herceg és Kate Middleton eljegyzéséről.

Minden héten eggyel több okuk van a világ asszonyainak az irigykedésre - most már megtekinthetjük a hivatalos képeket is az eljegyzésről. A fotókat Mario Testino divatfotós készítette a St. James palotában - vele már többször dolgozott Vilmos herceg. "A múltban igen gyakran dolgozott együtt Vilmos és Mario - a herceg odavan a munkáiért, nagyon tehetségesnek tartja őt, ezért esett rá a választás" - nyilatkozta sajtósuk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate a fotózásra maga csinálta az egyszerű, de nagyon finom sminkjét, a haját pedig James Pryce - Kate stylistja - készítette. Két kép jelent meg a párról - az egyik egy viszonylag formális, melyen Kate és Vilmos egymást félig átkarolva állnak. Itt a herceg öltönyben, míg menyasszonya egy egyszerű, krémszínű kosztümben látható. A másik fotó már jóval intimebben ábrázolja a fiatal párt: itt Vilmos elegáns pulóvert visel, és szorosan öleli kedvesét. A fiatalok ezekkel a képekkel szakítottak a korábbi merev hagyományokkal, képeiken csinosak, üdék és láthatóan nagyon szerelmesek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.