Balhézott az ismert műsorvezető!

balhé Kovács Áron karácsonyi bevásárlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Áron agya elborult, amikor heves szócsatába keveredett egy ismeretlen férfival egy bevásárlóközpontban.

A műsorvezető dühös lett, amikor egy útjába kerülő vadidegen nem túl kedves jelzővel illette Áront - így melegebb éghajlatra küldte a férfit. A jelenetnek több szemtanúja is volt, akik döbbenten nézték az eseményeket.

"Vásárolgatás közben arra lettem figyelmes, hogy a kassza előtt két férfi veszekszik. Az egyikük Kovács Áron volt, aki a vita végén azt mondta a másiknak, hogy húzzon ki nagyon gyorsan az üzletből, mert arcon csapja. Bár az előzményeket nem tudom, de elég durva balhé volt, mert megfagyott a vér az ereimben, miközben hallgattam." - árulta el egy szemtanú a Blikknek.

A műsorvezető maga is elismerte a történteket, de ő íg emlékszik a dologra: "A feleségemmel mentünk el ajándékokat vásárolni a fiunknak. Épp telefonáltam egy üzletben, amikor egy pasas mellettem odaszólt a párjának, hogy 'mindjárt megyek, csak kikerülöm azt a f..szt' Hát persze, hogy ezek után nekem se kellett több, megfordultam, és megkérdeztem, hogy 'nekem mondod'? Mire az illető nem bocsánatot kért, hanem folytatta a kötözködést, hogy 'igen, neked, mit képzelsz magadról?!' - magyarázta Kovács Áron.

"Ekkor kezdett bennem igazán felmenni a pumpa, mivel a további beszólásaival csak olajat öntött a tűzre, így elkezdtünk vitatkozni, aminek a végén közöltem vele, hogy húzzon kifelé, mielőtt megütöm. Ezek után a barátnője rángatta el, mert látta, hogy bajba kerül a faszija, ha tovább maradnak. A barátom végighallgatta az egészet a telefonban, és viccesen beleszólt, hogy 'küldjek mentőt?' - vallotta a műsorvezető, aki saját bevallása szerint kerüli a balhékat, de nem viseli jól, ha sértegetik.

"Nem vagyok balhés természet, viszont megvédem az igazamat, és kikérem magamnak az ilyen bunkó viselkedést. Tudom, hogy ilyenkor van egy stílusom, de én a gyerekemet is arra nevelem, hogy védje meg magát, főleg, ha igazságtalanság éri. Nekem nem ciki bocsánatot kérni, ha én vagyok a hibás, ezt pedig elvárom mástól is, ezért borult el az agyam egy kicsit az üzletben is" - mondta a Blikknek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.