Való Világ lakótárs kiszavazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén számtalan meglepetéssel szolgál a ValóVilág legújabb szériája. Volt már extra beköltözés, hirtelen ,,kilakoltatás", most pedig újabb dobásra készülnek a műsorkészítők.

Miután a produkció hétfőn kizárta a játékból a bombanő Zsuzsit - annak agresszív viselkedése miatt -, most az RTL Klub úgy döntött, olyan lányt küld a ,,kilakoltatott" helyére, aki már bizonyított a beszavazók alkalmával.

A döntést hivatalosan azzal indokolják, ez az egyetlen módja annak, hogy ne boruljon a műsor, a párbajok rendje, ugyanakkor ismét egy új fordulat következik ezzel a Villa életében. A nézők a korábban már bemutatott Ildi vagy Niki közül dönthetnek. December 23-án csütörtökön költözik be a legtöbb szavazatot kapott lány - akire csakis interneten lehet szavazni. A voksolás ingyenes, a villalakók pedig még mit sem sejtenek új lakótársukról.

Forrás: Origo

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.