Idén számtalan meglepetéssel szolgál a ValóVilág legújabb szériája. Volt már extra beköltözés, hirtelen ,,kilakoltatás", most pedig újabb dobásra készülnek a műsorkészítők.

Miután a produkció hétfőn kizárta a játékból a bombanő Zsuzsit - annak agresszív viselkedése miatt -, most az RTL Klub úgy döntött, olyan lányt küld a ,,kilakoltatott" helyére, aki már bizonyított a beszavazók alkalmával.

 

 

A döntést hivatalosan azzal indokolják, ez az egyetlen módja annak, hogy ne boruljon a műsor, a párbajok rendje, ugyanakkor ismét egy új fordulat következik ezzel a Villa életében. A nézők a korábban már bemutatott Ildi vagy Niki közül dönthetnek. December 23-án csütörtökön költözik be a legtöbb szavazatot kapott lány - akire csakis interneten lehet szavazni. A voksolás ingyenes, a villalakók pedig még mit sem sejtenek új lakótársukról.

Forrás: Origo

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Prosti volt a villa utolsó beköltözője (is)!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101222-prosti-volt-a-villa-utolso-bekoltozoje.html Király L. Norbit pénzelik a rajongóihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101222-norbit-penzelik-a-rajongoi.html A nő, aki nem csókolná George Clooney-thttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-a-no-aki-nem-csokolna-george-clooneyt.html Apa lett a nőcsábász színészhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101221-apa-lett-a-nocsabasz-szinesz.html Tabáni István nem nyúlt még a nyereményéhez!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-tabani-istvannak-nem-kell-a-nyeremenye.html