Megtudtuk, kibe szerelmes Király L. Norbi

X-Faktor Király L. Norbi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi új párt talált magának - egy olyan lányt, aki nem a sztárt látja benne.  

Király L. Norbi egykor félénken azt mondta mentorának, Keresztes Ildikónak, hogy elálló fülei és fogai miatt soha egy lány sem fog vele szóba állni. Azóta azonban sok minden megváltozott: a műsor alatt egyre több nő vallotta, hogy imádja az énekest úgy, ahogy van. Norbi csípőmozgásától ma már nők ezrei ájulnak el, a ValóVilág 4 Anikója pedig szinte sokkot kapott, amikor az énekes a villába tett látogatásakor megcsókolta. Norbi most bevallotta: senkinek sincs esélye.

http://www.youtube.com/v/_ngUodi3EXw?fs=1&hl=hu_HU

"Két hónapja ismerkedtem meg a kedvesemmel, még alakulóban van a kapcsolatunk, nem szeretnék semmit elkiabálni. Szép lány, huszonegy éves, egyetemista. Persze tudta, hogy az X-Faktorban szerepelek, de nem rajongóként közeledett hozzám, neki nem a tévés pasi, hanem az az egyszerű srác tetszett, aki legbelül vagyok. Mindig is a nő szemét néztem, s abból kiolvastam, hogy mit akar tőlem. A párom szeme tisztán csillogott. Nagyon egyszerű, minden megjátszástól mentes teremtés, aki ráadásul türelmes és megértő is. Elfogadja, hogy fellépésről fellépésre rohanok, nem tudok mindig vele lenni. Nekem nagyon fontos, hogy a társam mellettem álljon. Még csak huszonegy éves vagyok, nem lehet tudni, mit hoz az élet, de szeretném, ha ez a kapcsolat sikerülne, s hosszú távon működne. Szükségem van egy szerelmes társra, akihez jó hazamenni" - vallotta az X-Faktor egykori döntőse a Borsnak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.