Kiderült! VV Éva Talmácsi szeretője volt!

szex Havas Henrik Való Világ 4 Talmácsi Gábor zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig ügyesen elhallgatott videó került fel a valovilag.hu honlapra: Éva és Laci beszélgetnek a lány pánikbetegségéről és fuccsba ment kapcsolatairól.

Az nem titok, hogy a szőke törtető titkárnőként dolgozott az egyik nagy hazai médiagurunak, de most azt is elmondta, hogy a férfi tisztességtelen SMS-ekkel bombázta, és azzal fenyegette, hogy ellehetetleníti a helyzetét a médiában, ha nem lesz a szeretője. Csak 3 hétig tartott ez a munkakapcsolat, mert Éva megunta a nyomulást.

Nem úgy Talmácsi Gáborét! Már nem titok, hogy Magyarország kedvenc motoros fenegyereke járt Évával, sőt, komolyan gondolta, hiszen még a szüleinek is bemutatta a szőke vadmacskát. Sajnos a sok utazás miatt vége lett a kapcsolatnak, és elváltak útjaik.

Mindezekről természetesen beszélt Éva, már-már teljesen kézenfekvőként kezeli, hogy több celeb és médiaszemélyiség is küzdött a kegyeiért. Csak egy a kérdés: tényleg így történtek ezek a dolgok, vagy csak a törtető lány élénk fantáziájának szüleményei a szaftos sztorik?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.