rajongó Vastag Csaba koncert Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztesét és öccsét szétszedik a rajongók - a hétvégén is a biztonsági őrök segítségét kellett kérniük.

A hétvégi klubkoncertjükön biztonsági őröknek kellett kimenekítenie a rajongók közül Vastag Csabát és Tamást. A testvérpár egy belvárosi szórakozóhelyen lépett fel egy utószilveszteri buli alkalmával.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

"Egy ilyen klubkoncert sokkal közvetlenebb, mint egy nagyszínpados fellépés, hiszen itt végig olyan közel kerülhetnek hozzánk a rajongóink, hogy szinte csak egy lépés választ el bennünket, vagy alkalmanként még az sem. Ezeknek a fellépéseknek mindig megvan az az intim hangulata, amely nemcsak a rajongóinknak, de nekünk is sokat jelent" - mesélte Csaba a Blikknek.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=08VuYfJX1JeQoJ54

"A koncert után csak a biztonsági őrök segítségével tudtunk kijutni a klubból, akkora tömeg állt az utunkba, hogy nekik kellett utat törniük a rajongók között. Nem gondoltam volna, hogy ennyien szeretnek bennünket, és még mindig meglep, hogy a lányok ilyen őrülettel fogadnak. Vannak olyan lelkes hódolóink is, akik fényképes önéletrajzot küldenek nekünk a méreteikkel, korukkal és a foglalkozásukkal, hogy őket válasszuk. Természetesen örülünk, hogy ilyen sokan szeretnek, de mi nem keresünk senkit, csak énekelni szeretnénk" - tette hozzá az X-Faktor győztese, aki évek óta komoly párkapcsolatban él.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.