sláger Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pop egykori hercegnője ismét megmutatja, hogy még mindig képes a megújulásra.

Két év után ismét új dallal rukkol elő a mostanában leginkább botrányairól ismert énekesnő. A Hold It Against Me című legújabb száma egy végzetes találkozásról szól, melynek a nő képtelen ellenállni, nem számolva a következményekkel.

www.britneyspears.com
www.britneyspears.com

A demó kedden került az üzletekbe, az elkészítésben pedig az énekesnő korábbi producerei, Max Martin és dr. Luke segédkeztek. Ez a dal a címadója Britney márciusban megjelenő legújabb, hetedig albumának.

Britney új számát itt meghallgathatod!


Steiner Kristófról köztudott, hogy rajong Spears kisasszonyért, és sok más híres hollywood-i szépségért. De hogy kikkel találkozott személyesen, és melyik színésznővel beszélgetett úgy, mint ha egy kocsmában lennének, azt megtudhatod a Life Magazin riportjából.


Life Magazin: minden hétköznap 18 órától, a
LifeNetwork műsorán!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Shakira 11 év után szakítotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-shakira-11-ev-utan-szakitott.htmlKökény Attila túl drága lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-kokeny-attila-tul-draga.htmlMichael Douglas: Vége!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110110-michael-douglas-vege.htmlNetfüggő vagy? Így kúráld magad!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110110-netfuggo-vagy-igy-kurald-magad.htmlNeked hányszor van orgazmusod?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110110-a-szerelem-szamokban.htmlCsúcsra fel! - 4 kihagyhatatlan úti cél síeléshezhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110106-csucsra-fel-szuper-siajanlok-az-ujevre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.