Nikolas: "Nem akarok bohócot csinálni magamból"

megnyitó korcsolya korcsolyapálya Takács Nikolas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sármos énekese, hiába kérlelték, nem volt hajlandó korcsolyát húzni egy bevásárlóközpont korcsolyapályájának megnyitóján.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Az X-Faktoros fiúk, Takács Nikolas, Király L. Norbi és Vastag Tamás a jégen is kipróbálták magukat: ők is felhúzták ugyanis a koricipőt egy nemrég megnyílt bevásárlóközpont szabadtéri korcsolyapálya-megnyitóján. Igaz, Nikolas csak "cipőben korizott", mivel még sosem próbált korcsolyázni, és nem szerette volna éppen a fotósok előtt produkálni magát. "Tervezem, hogy megtanulok, de most itt nem szeretnék bohócot csinálni magamból" - mondta nevetve a sármos énekes a Life.hu-nak. Norbi és Tomi azonban láthatóan jól szórakozott, sőt még Nikolast is rávették, hogy legalább húzza őket a jégen. "Jó most itt korcsolyázni, a sok fellépés között jólesik a szabad levegőn mozogni" - állapította meg elégedetten Tomi, aki azért "készült is" a sportteljesítményre: reggel megivott egy energiaitalt is.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Az X-Faktorosok a rajongóikról sem feledkeztek meg: mindhárman felajánlottak egy-egy személyes, kedves tárgyukat, amelyet egy játék keretében bárki megnyerhette. A jégkockákba fagyasztott kincseket - Nikolas kalapját, Tomi karkötőjét és Norbi bögréjét - az a szerencsés vihette el, aki a bevásárlóközpont közösségi oldalán a legközelebb tippelte meg, hogy mennyi idő alatt olvadt el a jégtömb.


Life.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.