X-Faktor Takács Nikolas koncert karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos énekes bebizonyította, hogy az X-Faktor után is van élet, hiszen koncertről koncertre jár, és már a nagylemeze kiadását is tervezgeti.

A tehetségkutató műsornak ugyan már vége, Nikolas karrierje azonban csak most indul be. A fiatal énekes ugyanis folyamatosan fellépésekre jár, és néha már szinte filmbeli sztárnak érzi magát - értesült a Stop.hu.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Kimondják a nevemet, felmegyek a színpadra, ováció, sikítozás fogad és a nevemet üvöltik. Eszméletlen érzés ott állni, ahogy tapsolnak, s ha közelebb kerül hozzám a közönség, olyan érzésem van, mint a filmbéli sztároknak. Ez az, amiért érdemes csinálni, és amire sokáig vártam. Hiába vagyok 24 éves, már 8 éves korom óta színpadon vagyok, tudom, hogy milyen érzés ott lenni és milyen az, amikor tapsolnak az emberek, de ilyen jellegű rajongásban még nem volt részem" - árulta el Nikolas, aki szerint őszinteségében rejlik a kulcs rajongói szívéhez. Szerinte ugyanis sosem játszott szerepet, és végig felvállalta magát a színpadon.


Nikolast a kemény pörgés sem viseli meg, még bírja a hajtást. "Remélem, hogy később is így lesz. Nagyon keveset alszom, ez igaz, de végül is az volt a célunk, hogy legyen életünk az X-Faktor után is és ez abszolút bejött. Szerencsére sok a fellépés, hazafelé az autóban néha aludni is szoktam, de egyébként jól viselem, sőt nagyon örülök ennek a helyzetnek! Sokat számít, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, és ez erőt ad. Ha kiválasztottuk a dalomat, a cél a nagylemez, aztán koncertek és koncertek."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.