VV4: Szandika leszbikus csókokat váltott Évával!

VV Éva szex alkohol VV Szandika részeg leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége lett az iskolai hétnek, és a lakók rendesen kirúgtak a hámból: rávetették magukat az italra! Íme, ami az összefoglalóból kimaradt.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Szandika teljesen kivetkőzött magából - írta a Blikk. Először Olivérrel akart csókolózni, de a fiú elutasította. Ettől annyira bepörgött, hogy gyakorlatilag az összes lakót leteperte. Megcsókolta Alekoszt, aki meg volt róla győződve, hogy neki itt már nem jut nő, és elkapta Évát is, aki már szintén ivott annyit, hogy belemenjen egy kis leszbikus kalandba. Sőt, a két lány az asztal tetején imitálta a szeretkezést!

Ez már nem az első eset, hogy a lányok egymásnak esnek a villában. Anikó és Zsófi is csókolóztak már egymással, Szandika pedig szilikonmelleivel kenegette Éva cicijeit. Vajon mi lesz a lányok között? Megfelelő férfi hiányában egymást kényeztetik majd?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.