Saját tehetségkutatót indított Vastag Csabi és öccse

X-Faktor Vastag Csaba tehetségkutató Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges veszprémi srácok az X-Faktor után sem tétlenkednek: most ők keresnek olyan fiatalokat, akik megmutatnák a világnak énektudásukat, remek tánctechnikájukat, vagy bármit, amiben igazán tehetségesek.

A sztárjelöltek modellkedhetnek, színészkedhetnek, költhetnek, festhetnek, szobrászkodhatnak, énekelhetnek vagy bármit csinálhatnak, ami egyedi és különleges. Ez a felhívás épp úgy hangzik, mint a hamarosan induló Csillag születik mottója - most azonban a Vastag testvérek láttak neki a tehetséges fiatalok felkutatásához, és létrehoztak egy weboldalt is.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

"Az öcsém, Balázs találta ki az egészet, ő is felügyeli, mivel informatikus. Mi Tomikával természetesen mellé álltunk, mert azt szeretnénk, ha mindenki megmutathatná, miben jobb, mint mások, úgy, ahogy erre nekünk is lehetőségünk volt. Remek kezdeményezésnek tartjuk. Alig néhány hete működik az oldal, így nem tudom, mi lesz a vége, lesz-e ennél is komolyabb megjelenési lehetőség. Azt viszont megígérhetem, hogy figyelemmel kísérjük a honlapra felkerülő műveket. Ha szükség lesz Tomi vagy az én segítségemre ahhoz, hogy egy igazi talentum lehetőséghez juthasson, mi mellé állunk" - mesélte az X-Faktor zenei tehetségkutató győztese, Vastag Csaba a Borsnak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.