Jerzy bekeményített, ki akarja készíteni Évát

VV Éva VV Alekosz megverés balhé VV Gigi Valentin nap VV Jerzy Való Világ 4 VV Gombi VV Béci botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncos fiú a fejébe vette, hogy eltünteti a törtető lányt a luxusbörtönből. A vasárnap esti vita visszhangjától képtelen megszabadulni, így haragja egyre csak nő és nő.

A vita tovább fajul

Az előző este sebei újra felszakadtak a Rácz tesókba, és ismét szították a bajt. Ráadásul az új családtag, Jerzy olyan nevetséges lett, bár már Béci egész holdudvara duzzad az önbizalomtól. Eddig színét nem láttuk a szépfiúnak, most meg folyton ugrabugrál, és odapirít mindenkinek, főleg Évának és Aninak. Gombika is szívja a fekete szépség vérét Olivér miatt. A vita ott folytatódott, ahol előző nap befejeződött: Béci dünnyögött az orra alá, Éva ordibált.


Jerzy ki van akadva Évára

A két brigád továbbra is háborús hangulatban éldegél. Minden percben egymásról témázgatnak, ezzel is saját magukat hergelik egymás ellen. Jerzy ki akarja készíteni a törtető lányt, mivel nagyon a bögyében van. Legszívesebben levágott volna neki egy "lángost" tegnap este. Úgy érzi ,csak egy szikra, és az agya eldurran.

Valentin-nap a villában

A villalakók üzenhettek szeretteiknek a szerelmesek napján, s akik párkapcsolatban élnek a külvilágban, lehetőségük volt rá, hogy valamilyen módon érintkezhetnek kedvesükkel. Mindezt egy játék keretében kellett eldönteni. Béci kiakadt, ugyanis utolsó lett, így be kellett érnie egy videoüzenettel. Gombóc Artúr egy üvegfalon keresztül enyeleghetett szerelmével, és a simulós beszélgetés közben kiharcolt magának egy kisbabát is, amire Picúr azért nem egyértelműen mondott igent.

Éva Ádámmal tölti az éjszakát

A nyertes végül Éva lett, így a törtető lány 84 nap után végre legálisan együtt tölthette párjával az éjszakát a nyugiszobában. Míg ők bepótolták az elmúlt bő két hónapot, addig barátaik sárgultak az irigységtől odabent a villában. Az ellenség pedig a törtető lány minden egyes lépését kritizálta, és folyton pálcát törtek a feje felett, természetesen a Rácz testvérekkel az élen. A villa gerlepárja meg ahelyett, hogy turbékolt volna az est folyamán, újra Évát vették elő.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.