VV Alekosz konfliktus Való Világ 4 kibékülés VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két vezérhím majdnem egymás nyakába borult a párbaj utáni italozás közben, amikor is olyan hihetetlen nagy egyetértésre tettek szert, amit vélhetően még ők sem gondoltak komolyan.

Párbaj a levegőben

A villalakók egész napja a párbajról szólt, ami nem csoda. Nemcsak a két érintett, Béci és Szandika készült az esti ceremóniára, hanem a beszédek szónokai is. A nézők szavazatai szerint a plasztikcicáért Évának kellett beszédet tartania, Béciért pedig sógorának, Jerzynek. A hír hallatán Ani kissé megbántódott, de a döntést elfogadta, így a törtető lány izgatottan állt neki a feladatnak. Jerzy felkészülése nem ment túl gördülékenyen, ami megmutatkozott a párbaj alatt is, tőle megszokottan összevissza bénázott. A chippendale fiúra ráférne egy pár beszédóra, amit meg is fog kapni, méghozzá a görög hódítótól.


Esélylatolgatás

Laci szerint a két legerősebb ember a villában Béci és Alekosz, a leggyengébb láncszem pedig Jerzy. Éva hasonlóan vélekedett, de még hozzátette, hogy szerinte Gigit és az ügyvédet is biztosan legyőzné. A táncos fiú viszont nagyon el van tévedve, úgy gondolja, hogy kivihetné Alekoszt, Évát és Anikót. A görög okostojás szerint Éva az egyetlen személy, aki ellen nem biztos, hogy a lengyel srác visszatérhetne a villába. Béciben pedig nem csalódtunk, hozta a formáját, még mindig kitart álláspontja mellett: szerinte mindenkit maga mögött hagyna.

Búcsúztató Bécinek és Szandikának

Mindenki beletörődött, hogy Szandibandi kiesik, még legjobb barátnője, Anikó is. Búcsúztatót rendeztek a párbaj előtti utolsó órában a két fiatalnak. Megható pillanatok voltak, Gigi a könnyeivel küszködött, és nem tudta elmondani bátyjának, ami a szívét nyomja. Ünneprontó csak Jerzy dadogása volt, de szerencsére túlélte mindenki. A jó tanácsok után a szilikoncsoda elbizonytalanodott, és a teraszon bánkódott, ám visszaút nem volt.

Béci fogadtatása

Elérkezett a párbaj ideje, de nem forrt a levegő a stúdióban, hiszen barátokról volt szó. Közben Jerzy a kortesbeszédével kiverte a biztosítékot másodszor is. Szegény nemhogy beszélni, még olvasni sem tud. Izgalmában összeakadt a nyelve, amit viccesen igyekezett eltusolni. Alek szerint ettől függetlenül fejlődőképes egyed. Gigi kitörő örömmel fogadta testvérét, a többiek azonban csendben voltak. Néma tisztelettel gratuláltak Bécinek, Anikó pedig meggyászolta barátnőjét. Lelki támasza, Laci mellette volt, és átsegítette a fekete szépséget ezen a krízisen is. Az ünnepi italozás közben váratlan fordulat következett be, Béci és Alekosz szinte a legjobb spanok lettek, végre nagy egyetértés volt a két falkavezér között: nem hívják ki egymást párbajozni, menjen haza az, aki akar.

Tanácsadás a fináléra

A feladat adott volt, mindenkinek húzni kellett egy nevet, és tanácsot kellett adni az illetékesnek, hogy hogyan juthat el a fináléig. Jerzy vélhetően az eszét a gatyájában hordja, ugyanis ezt a feladatot nem úgy teljesítette, ahogy kellett volna. Természetesen Éva beleszólt, és kioktatta a szépfiút e téren is. A sors fura fintora, hogy a törtető lány a táncos fiút húzta, úgyhogy ismét volt alkalma arra, hogy felhívja pár dologra Jerzy figyelmét.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.