VV4: Béci agresszívan rátámadt Alekoszra

Alekosz VV4 sztár villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz úr szeme vérben forgott, miközben a görög okostojást obszcén szavakkal jellemezte egy pitiáner ügy miatt. A rapper srác most mutatta ki igazán a foga fehérjét.

Alekosz nem enged a 48-ból

Béla és Anikó az ágyhasználati jogot nem vették meg, ám nem voltak hajlandóak se cserélni, se kimászni belőle. Mivel Alekosz birtokolja a fekvőhelyeket, így joggal borult ki a két haszonlesőre. Az érdi biztonsági őr túl nagy árat kér az ágyak használatáért, így nem akarnak vele bizniszelni. Ezek után Ani és Béci elzárták minden javukat a saját ládájukba, hogy az okostojás ne férjen hozzá.

Minél mocskosabb, annál jobb? Nézd meg csajos websorozatunk 2. részét!





Fotó: Mudra lászló
Fotó: Mudra lászló

Éva a legnagyobb dohányos

A két zsivány gyerek, Béci és Jerzy egyik percről a másikra le tudta tenni a büdös bagót. Ám Éva folyamatosan pöfékel, amit a szén-monoxid mérő ki is mutatott, az ő értéke volt a legmagasabb. A legalacsonyabb pedig Gigié volt. Ezek után kiselőadást tartott nekik a szakember.


Laci bombaként robbant

A szieszta joga Bécié lett, ami azt jelenti, hogy délutáni órákat lehet bérelni. Majd Ani és Laci brutál módon összeszólalkozott azon, hogy a fekete szépség elejtett egy poént azzal kapcsolatban, hogy Laci miért költözött a villába, emellett "palimadár" jelzővel is illette a nagy mackót. Ám ez az ügyvéd úrnak nagyon rosszulesett, és ijesztően ráförmedt a rosszkislányra, majd utólag bocsánatot kért.


Kihívás: Béci vs. Szandika

Béci és Éva között izzik a levegő, de nem a szerelemtől, hanem az utálattól. Most a vita tárgya nem volt más, mint az, hogy Béla eltávolítaná a törtető lányt a villából, mert kinn szeretné látni. Majd a kihíváskor Szandika Rácz úrra tette a zöld kendőt, amitől a villa hangulata kissé megváltozott, és mindannyian elemezték a kialakult helyzetet.


Alek és Béci összecsapása

Rácz úrnak nincs ínyére, hogy a görög okostojás befolyásolja a nézőket a párbajjal kapcsolatban. Alekosz úgy véli, hogy a szavazók többsége már csak azért is Szandikát fogja visszaküldeni, mert elegük van abból, hogy kinn akar maradni. Majd Béci türelme elfogyott, és nyomdafestéket nem tűrő stílusban beszélt az érdi biztonsági őrrel. Olyan szavakkal illette, amivel csak magát járatta le. Talán nem vet túl jó fényt párbajára, hogy ilyen szinten kibújt a szög a zsákból. Provokálása kicsit sem hatott Alekinóra, sőt higgadt erkölcsi prédikációjával még ő spanolta fel a rapper srácot.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.