Elizabeth Taylor-ról vallott egykori riválisa

halál Debbie Reynolds rivális Elizabeth Taylor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pályatársnője és egykori riválisa, Debbie Reynolds vallott a szerdán elhunyt díváról.

Alig néhány héttel a halála előtt kórházba szállított Elizaveth Taylor még beszélt legnagyobb riválisával, Debbie Reynolds színésznővel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


,,Azt mondtam, az öregedés förtelmes dolog. És ő tökéletesen egyetértett velem." - vallotta Debbie. ,,Majd biztattam, hogy tartson ki. Liz pedig megígérte, hogy megpróbálja." - tette hozzá a színésznő, aki ma már boldog, hogy Liz végre jó helyen van, és nem kell elviselnie a földi szenvedést.

Liz halálakor Debbie kifejezte tiszteletét is a színészlegenda iránt: ,,Ő volt generációjának legmesésebb és legfényesebb csillaga. Senki sem hasonlítható hozzá. A nők tisztelték és csodálták, a férfiak pedig imádták Lizt. Szeretetete a gyermekei iránt pedig példaértékű volt. Liz a csillagok között is a legfényesebb volt, és az is marad mindörökre. " - vallotta a díva egykori legnagyobb riválisa.


Debbie Reynolds és Liz Taylor igazi riválisok voltak az 1950-es években. Amikor Liz férje, Mike Todd tragikus repülőgép szerencsétlenség áldozata lett, a kiborult özvegyet állítólag a férj legjobb barátja, Eddie Fisher vigasztalta. De Eddie sem volt szabad préda - házasságban élt Debbie Reynolds színésznővel. Kapcsolatuk állítólag már Liz előtt tönkrement, a rossznyelvek szerint azonban Elizabeth elszerette Eddie-t feleségétől. Így érthető, hogy a színésznők évtizedekig nem voltak egymás ,,kebelbarátnői".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.