VV4: Jerzy nagyot csalódott Gigiben az eltitkolt szexvideói miatt

VV Gigi VV Jerzy sztriptíz Chippendale-fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jerzy a kiesése után bevallotta, nagyot csalódott villabeli szerelmében, Gigiben.

Nővére családjánál hajnalig tartó beszélgetéssel múlatta az időt a számára sikertelen döntő után a villa szépfiúja, Jerzy. A srác elmondta, akkor kezdett meginogni a bizalma a Rácz famíliában, amikor Béci kihívta őt párbajozni.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Hátba szúrt egy olyan ember, aki közel állt hozzám, és ez nem tetszett. Akkor megtanultam, hogy senkiben se bízzak. Az mindenképpen haladás, hogy a hányatott gyerekkoromból fakadó félelmeket leküzdöttem" - vallotta a Borsnak a lengyel származású srác. Azt, hogy mi volt az oka a közte és Gigi között kialakuló szendevélynek, Jerzy a hatalmas szexuális étvágyával magyarázza. "Lezártam Gigivel, nincs mit folytatni. Nem is beszéltem vele, mióta vége a show-nak. Már látom, hogy nem az volt az igazi arca, amit először mutatott. Azóta megtudtam, hogy Gigi szerepelt egy fétisszexvideóban is. Erről nekem nem beszélt" - mondta Jerzy.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub


Az egykori villalakó állítja, ő nem árult zsákbamacskát, arról a felvételről is tájékoztatta a többieket, amelyen meztelenül játszadozik magával egy melegeknek szóló netes portálon. "Már a jelentkezésemkor is szóltam róla, és később se titkoltam. Szükségem volt a pénzre, akkoriban négyezerötszáz forintot kaptam havonta állami gondozottként, én pedig karácsonyi ajándékokat akartam venni. Már sajnálom, hogy vállaltam. Egyébként nekem úgy tálalták, hogy egy amerikai háziasszonyok számára készült oldalra kerül. Persze gyanakodtam..." - vallotta Jerzy, aki beszélt a jövőjéről is. "Chippendale-ként nem dolgozom már sokáig, de ezt a nyarat még végigcsinálom. Be akarom fejezni a szakácsiskolát, érdekel a gasztronómia, a sport és a modellkedés is. Szívesen lennék például ruhamárka vagy pattanás elleni szer reklámarca, sőt kipróbálnám magam tévés szakácsként is, úgy, mint Kovács Lázár" - mesélt vágyairól Jerzy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.