VV Alekosz olyat villantott, amit senki nem gondolt volna!

VV Alekosz párkeresés reality show vetélkedő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az első búcsú, amikor is a szívceremónián Alekosznak öt hölgytől kellett megválnia. A nap folyamán a hedonista görögnek kijárt a jóból, a nők kényeztették, és két csók is elcsattant.

A testvérpár állandóan a tüzet szítja

Már az első éjszaka problémák adódtak: Barbara nem tudott aludni a rikácsoló testvérpártól, akik folyton a fesztivált csinálják. Szítják a feszültséget, szándékosan nem hagyják aludni a másikat, és még az észt is osztják a maguk stílusában. Az intelligenciájuk igencsak hagy kívánnivalót maga után... Ennek ellenére rendkívül magabiztosak és nagyhangúak, elfelejtik, hogy közösségbe kerültek, ahol vannak íratlan szabályok is.

Milyen jövő vár Alekoszra? Te mit kívánsz neki?



Alekosz túl van az első csókon

Rapid randira került sor a jakuzziban: mindenki egyenként elmerülhetett a bugyogó habokban az atlétatestű Alekosszal. A lányok átlagosan egy 16 éves csitri szintjére süllyedtek le, kivéve a nagyképű testvérpár egyik tagját, aki nyeregben érezte magát. Ám voltak néhányan, akikhez kissé közelebb került Alek, mint másokhoz. Simogatás, ölelés, érintés, felhőtlen jópofizás: látszólag Alekosz zászlója az orosz colostól, a testvérpártól és Barbarától állt az egekig - az utóbbi hölgy engedett is vágyainak, és körbecsókolta a görög dumagépet.

Barbara lett a bálkirálynő

Alekosz táncos-zenés mulatságra hívta meg a jelölteket. Az okostojás villantott, amitől az összes lány bugyija lepattant: leült a zongorához, és olyat zenélt, hogy a lányokat könnyre fakasztotta. Azután azonnal kiragadott egy hölgyet a csordából, név szerint Barbarát, és a teraszra invitálta egy intimebb beszélgetésre. A nyugiszobába viszont Marilyn Monroe hasonmását, Andreát csábította be. Míg ők bájcsevegtek, addig Olivér felmérte a terepet a nők érzelme terén.

Eközben megtörtént a második csók, méghozzá Anitával a fürdőszobában. Az est végén pedig bálkirálynőt választott Alekosz, aki a szívceremónián majd védettséget élvezhet. Az első kulcsot, ami az érdi milliomos szívéhez vezet, Barbara kapta meg. A két szőke nővér beindult, és háborúra készülnek, ők így fejezik ki nem tetszésüket.

Fotószoba

A szívceremónia előtt Alekosz elvonulhatott Liluval a fotószobába, ahol az összes hölgy képét kivetítve újra megszemlélhette. Eközben udvariasan, szinte szertartásosan, de közel sem unalmasan mindegyik hölgyről szavalt pár sort, és ebben a felsőbb dimenzióban volt lehetősége arra, hogy tüzetesen átgondolja, melyek azok a hölgyek, akiknek a jövőben nincs keresnivalójuk mellette.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.