Szerelem a legfölsőbb szinteken párkereső műsor szex valóságshow szerelem Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A görög amorózó nem bírt magával, az álomrandi elején, közepén és végén is az orosz colost emlegette fel. Ettől Veronika totál kiborult, és a szemére hányta Alekosznak. Pedig nem lehetett oka panaszra, Alekosz a paplan alatt kényeztette a fekete hajú lányt.

Tipp! Nézd meg az Éden Hotel zárópartiját képgalériánkban! Katt ide!








Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub



Veronika és Alekosz álomrandija

A csetepaté után Alekosznak most már gőzerővel Veronikára kellett koncentrálni. Így őt vitte el a következő álomrandira. Ám még a legelején óriási bakit követett el az érdi milliomos. Egy olyan dolgot tett, amit férfinak nem szabad. Míg a botanikus kertben okoskodva kóvályogtak, addig Alekino tőle megszokott módon egy kis időre lelépett, s felhívta az orosz colost, hogy elmondja neki, egy virág és egy levél vár rá. Ezek után a randizó fiatal pár piknikezett a tópart mellett, és egy pont oda "illő" témáról, Olgáról pletyáltak.


Szerelem a legfelsőbb szintekig

Amíg a gerlepár a szerelem legfelsőbb szintje felé tartott, addig szerencsétlen Olga a villában gubbasztott egyedül. Nem sokáig, ugyanis megérkeztek az ő barátnői is, akik ellátták mindenféle hasznos tanáccsal az orosz colost. Közben Veronika és Alekosz a rózsaszín felhők fölé szállt, ugyanis egy repülőútra vitte el a cserfes lányt, ahol mesébe illő ajándékkal lepte meg Tubi-tubit.


Tipp! Caramel és Trokán Nóra nyerte a Nagy Duettet! Nézd meg képgalériánkat!






Alekosz a takaró alatt kényeztette Veronikát








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.