VV Anikó párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó azt hitte, hogy ha kijön a villából, arany élete lesz, és lehetőségek ezrei találnak majd rá. Helyette most se pasija, se munkája, ráadásul az édesanyja tartja el...

A villa egykori rosszkislánya ugyan az utóbbi hetekben műsort vezetett, de most fogalma sincs, mihez kezd majd az életével: "Annak nagyon örülök, hogy a Cool tévén az Alekosznak való című műsorban kipróbálhattam magam, de ez a produkció vasárnap véget ért, s a televízióknál is beköszönt a nyári szünet, így még fogalmam sincs, hogyan tovább" - vallotta a fekete szépség a Borsnak, és hozzátette: a jövőben szívesen lenne műsorvezető, de akár szinkronszínész is.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Az egykor Baján, műkörmösként dolgozó lány már kevésnek érzi a műkörmös szakmát, ezért szívesen befejezné a korábban elkezdett tanítóképzőt. Anikónak számtalan terve van, de még nem tudja, melyiket is akarja megvalósítani. A lány azt is elárulta, nem egy férfi hátán akar felkapaszkodni a ranglétrán.

Tipp! Eltorzították a híres hollywoodi színésznő arcát! Nézd meg képgalériánkat!



"Soha nem volt gazdag barátom. Nem akarok anyagilag egyetlen férfire sem támaszkodni, sőt kifejezetten zavarna, ha a társam jóval tehetősebb lenne. Az a tapasztalatom, hogy az ilyen férfi elkényeztetett, azt gondolja, hogy bármit megtehet egy nővel. Na nem! Csak arra vágyom, hogy szeressenek és tiszteljenek, ám valahogy nincs szerencsém a magánéletemben. Az első szerelem három évig tartott, nagyon megviselt a szakítás, utána csak nehezen találtam magamra" - vallotta Anikó a Borsnak, és hozzátette, most nem ostromolják a férfiak, mert szerinte sokan tartanak tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.