Brad és Angelina szexről beszélget a gyerekekkel

Brad Pitt szex Angelina Jolie nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig is tudtuk, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie igen szabadelvű házaspár - a gyermeknevelésben sem követik a megszokott normákat.

A napokban a szexi Brad Pitt bevallotta, ők bizony nem tagadják a gyerekeik előtt, ha egy kis intim együttlétre vágynak: "A mi házunkban nincsenek titkok. Nyíltan megmondjuk a gyerekeknek, hogy a mama és a papa szeretne egy kicsit csókolózni - és ezt el is fogadják" - vallotta Brad Pitt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Persze ahogy nőnek a kicsik, egyre többet és többet akarnak tudni például a házasságról és a kapcsolatokról. Így alaposan át kell gondolnunk, mit is mondjunk nekik. A gyermekek szerintem egy tükröt állítanak a szülők elé. Rajtuk, a viselkedésükön látszik meg igazán, mit és hogyan is tanultak meg szüleiktől" - mesélte a színész a USA Today műsorában.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A Becstelen brigantyk sztárja azt is elmondta, tisztában van azzal, hogy sokan furcsának találják ő és Angie nevelési elveit: "Igen, mi kissé nomád életet élünk. Épp arra megyünk, amerre sodor az élet. Szeretjük az extrém dolgokat is. Angie és én igyekszünk olyan pillanatokat szerezni a gyermekeinknek, melyek különlegesek számukra. Semmiképp sem akarjuk őket túlszabályozni, de van, amikor nem engedünk meg nekik dolgokat. Sokszor reggeltől estik harcolunk egymással, mire megértik, mire is megy ki ez az egész" - vallotta nevelési szokásaikról a szívtipró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.