A sármos James Bond-sztár a napokban, titokban házasodott össze szerelmével, a magyar származású Rachel Weisz színésznővel.

A két sztár véghezvitte a lehetetlent: titkos esküvőt tartottak New York-ban. A dolog azért is volt nehezen kivitelezhető, mert mindketten körülrajongott filmcsillagok: Daniel a legújabb James Bond-filmek szívtiprója, felesége pedig a Múmia és Az elszánt diplomata sztárja.

Forrás: AFP

Az esküvőn a szerelmeseken kívül csak négyen voltak jelen: Daniel lánya, a tizennyolc éves Ella, Weisz négyéves fia, és a pár két barátja. A sztárpár mindössze pár hónapig járt együtt, mielőtt összeházasodtak. Közös filmjük, a Dream House című thriller ősszel kerül az amerikai mozikba. Rachel Weisz korábban kilenc évig élt együtt Darren Aronofsky rendezővel, Daniel Craig korábban már volt házas, és tavaly év végéig jegyben járt Satsuki Mitchell-lel.

Egyre dögösebb Janet Jacksonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110627-janet-jackson-nemetorszagban-koncertezett.html Tetszik neki az ötlet! Pornófilmes munkát ajánlottak Alekosznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110626-pornofilmes-munkat-ajanlott-alekosznak-kovi.html Eddig tartott a karrierjük! Aggódnak a VV4 sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-feltekenyek-a-valovilag4-sztarjai-a-vv5-leendo-szereploire.html Zaklatják a Csillag születik sztárját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-zaklatjak-a-csillag-szuletik-sztarjat-krizbai-tecat.html SP flörtölt a Life.hu riporterével - aki pasihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-tv2-megasztar6-parti-spnek-bejott-a-lifehu-riportere-aki.html Élvezik a nyarat az oroszlánkölykökhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110624-oroszlankolykok-szulettek-nemetorszagban.html Rázd meg, bébi!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110624-a-black-eyed-peas-parizsban-koncertezett.html