verekedés Alekosz szórakozóhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán megverték Alekosz exmenyasszonyát a hétvégén - Veronikára az egyik budai szórakozóhelyen támadt rá két felbőszült lány.

Tipp! Kesha hatalmas bulit csapott a Kapcsolat koncerten! Nézd meg képgalériánkat!




RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"A kidobók azonnal odajöttek hozzám, amint meglátták, hogy bántanak, és leszedték rólam a két csajt. Nagyon felkavart ez az egész, sírva rohantam haza a barátommal. Másnap egész nap ki se mozdultam az ágyból, csak sírtam otthon. A csajok végig azt ordították, hogy a műsorban se voltam szimpatikus nekik! De azért még nem kell egy embert bántalmazni! Az utcán is múltkor épp telefonáltam, amikor odajött hozzám egy férfi, megkérdezte, hogy milyen volt a szex Alekosszal. Mondtam neki, hogy ez magánügy, mire elkezdett ordítozni és durván szidni. Nem értem, miért jó ez nekik, én senkit nem bántottam. Pont azért jelentkeztem a villába is, hogy bebizonyítsam, kedves lány vagyok." - tette hozzá a megszeppent lány.

Tipp! Sztárkavalkád a Megasztár 6 partiján! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.