Jennifer Aniston végre beszélt a válásáról

Brad Pitt válás szakítás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston életében hatalmas törést okozott, amikor 2005-ben Brad Pitt elhagyta őt. A napokban egy talk-show-ban végre mondott pár szót élete egyik legnehezebb időszakáról. 

Brad és Jennifer 2005-ben szakítottak - épp ekkor forgatta a színésznő a Szakíts, ha bírsz című romantikus vígjátékot. A mozi egy olyan párról szólt, akik az összeköltözés alatt jönnek rá, talán mégsem teremtették őket egymásnak. A románc végül szakításba torkollik - Jen pedig nagyon hitelesen alakította a kapcsolatban megfáradt kedves szerepét, hiszen az életben is épp akkor lett vége a házasságának - írja a Us Magazin.

AFP
AFP

Aniston a következőket vallotta a filmforgatásról James Liptonak az "Inside the Actor's Studio" műsorában: ,,A film egy megható emberi történet egy épp szakítófélben lévő párról. Tudod, némileg sikerült átéreznem a történetet...Őszintén mondom, a forgatás alatt úgy gondoltam, hogy a karakter eljátszása segít megtapasztalni nagyon sok mindent. Akárki akármit gondol, én nagyon élveztem a forgatást." - vallotta a szőkeség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.