Brad Pitt Magyarországon veszi el Angelinát?

Brad Pitt házasság Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon Katalin hercegnőtől és Vilmos hercegtől jött meg a házasodási kedvet Brad Pittnek és Angelina Jolienak? Vagy hat, együtt töltött év és gyermek után végre maguktól szánták rá magukat a menyegzőre?

Tipp! Vérpezsdítő fotók! Alig takarja valami a TV2 dögös szépségeit! Nézd meg képgalériánkat!




Jó veszekedni? Min veszekedtetek utoljára?


www.usmagazine.com
www.usmagazine.com

Közelállók szerint a Jolie-Pitt lagzi egészen más lesz: nagyon szűk körű, és semmi sem a megszokott módon zajlik majd. Korábban a sztárpár hangoztatta, majd akkor állnak oltár elé, ha bárkinek - legyen az heteroszexuális vagy homoszexuális - joga lesz a házassághoz. A döntésükön egészen biztosan a gyermekek miatt változtattak - ők ugyanis már nagyon szeretnének egy lagzit. ,,A gyerekek folyton az esküvőről faggatnak. Számukra, ahogy cseperednek, egyre többet jelent ez a dolog." - vallotta Pitt májusban.

Az is köztudott, hogy Angelina és Brad hamarosan Tihanyba költözik - ősztől ugyanis Brad itt forgatja legújabb filmjének egy részét. A színészek Tihanyban bérelnek egy csodálatos kastélyt, ami igen meghitt és romantikus - pláne, ha az ember egy szűk körő esküvőt szeretne. Így az sem kizárt, hogy a különc és a médiát magától távoltartó sztárpár végül kis hazánkat választja a menyegző helyszínéül...

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.