Brózlik Klári színésznő Jóban Rosszban TV2 külföld távozás sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sikersorozatának alapító tagja, Brózik Klári búcsúzik a stábtól és hamarosan a nézőktől is. A Margit doktornőt megformáló színésznő és a produkció közösen döntött a távozásról.

Hat évvel ezelőtt nővérként kezdte pályafutását Káldor Margit a Csillagvirág Klinikán. A mára doktornővé előlépett közönség-kedvenc karakterrel szinte minden megtörtént. A Margitot alakító Brózik Klári és a Jóban Rosszban stábja hat év után közösen döntött úgy, hogy a doktornő története befejeződik Csillagkúton.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Nagyon hosszú együtt gondolkodás eredménye az, hogy ősszel búcsúzom a Jóban Rosszban-tól. Régóta éreztem, hogy jót tenne a változás nekem is és Margitnak is, hiszen hat év hosszú idő. Egy ideje már a megfelelő pillanatot vártuk, amikor méltón tud a karakter és én is elköszönni a nézőktől." - árulta el Brózik Klári. - "Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen nehezen esek szerelembe, de ha megtörténik, akkor nehezen is engedem el azt, ami a szívemhez közel került." - tette hozzá a színésznő.

A színésznő boldog, hogy elképesztő jutalomjátékkal zárhatja le élete egyik legfontosabb időszakát. "Boldogan zárom le az elmúlt hat évet." - vallotta be Brózik Klári. - "Szeptemberben New Yorkba utazom egy időre a barátaimhoz, nyelviskolába járok majd és pihenek. A jövőben is szeretném folytatni a munkámat a mellrák elleni harcban, segíteni a fogyatékkal élőket és az állami gondozott gyerekeket, ahogy eddig is tettem. Hogy a színészettel mikor - milyen formában foglalkozom újra, azt még nem tudom, de tervek és felkérések vannak. De ez amúgy sem egy munka, hanem életforma és szerelem. " - tette hozzá a népszerű színésznő.

Hogy pontosan hogyan távozik Margit és vajon életben marad-e a karakter, meghagyva a visszatérés lehetőségét, az ősz derekán derül ki a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.