Gesztinek nem sikerült elég pénzt szereznie

X-Faktor mentor szövegíró plakátkiállítás elmaradás Gringo Sztár Nemzeti Vágta Geszti Péter pénzhiány ARC kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenegy év után először idén ősszel nem lepik el óriásplakátok az Ötvenhatosok terét. A népszerű plakátkiállítás pénzhiány miatt marad el, ami érzékenyen érinti Gesztit. A Gringo Sztár frontembere így az X-Faktorba vágtázik sikerélményért.

Jó hír az Ötvenhatosok terén parkolóknak, szomorú információ az óriásplakát szerelmeseinek: Geszti Péter és üzlettársai hiába tárgyaltak a legnagyobb multiknál, ebben az évben nem tudtak elég pénzmagot összegyűjteni a 12. ARC óriásplakát-kiállításra.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint


"Érzékenyen érint, hogy idén elmarad az @RC, mert számomra ez a projekt ugyanolyan fontos, mint például a dalaim. Azt gondolom, hogy nagy veszteség, hogy a főváros programkínálatából kimarad ez a rendszeresen visszatérő kulturális esemény. Alapvető gond a válság, ami miatt megrövidült a szponzorok támogatási lehetősége, ez pedig elért minket is. Bármennyire is lecsökkentettük a kiadásokat, a plakátkiállítás költségvetése nem kicsi összeg, most nem tudtuk összeszedni, akármennyire is szerettünk volna. Ugyanakkor látom, hogy nem csak mi vagyunk ilyen szorult helyzetben, más színházi, vagy egyéb műhelyek is ugyanígy szenvednek. Más túlélési stratégiát kell találni.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


Az @RC nonprofit társaságként működik. A cég többi, kisebb projektjét viszont sikerült tető alá hoznunk, többek közt a Gyerek ARC kiállítást" - magyarázta a Life.hu-nak Geszti, akit azért nem kell félteni, hiszen így sem marad munka nélkül. "Hamarosan teljesen elkészül az első lemezünk a Gringo Sztárral. Egyre több felkérésünk van, aminek örömmel teszünk eleget. Nagyon várom már az X-Faktor újfajta feladatait is, amit az új karakterek és új rendszer tesz számomra még izgalmassabbá. Eltökélt célom, hogy még sikeresebb legyek: vagyis előkelőbb helyen végezzenek a mentoráltjaim. Illetve itt van a kertek alatt a Nemzeti Vágta, ami idén minden eddiginél erősebb mezőnnyel startol a sztárfutam, de még egyéb újdonságokkal is igyekszünk majd népszerűsíteni a lovas sportokat" - sorolta fel határidőnaplójának legfontosabb bejegyzéseit a sokoldalú híresség, aki még családfőként is igyekszik helytállni.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Geszti Péter és felesége Ditz Edit


"Nagy segítség, hogy a családom mindenben mellettem áll, és támogat. A feleségemmel minden nap gyönyörködünk, hogy milyen gyorsan nőnek a gyerekek, főleg Sári. Az eddigi kimerítő hajtás után és az ősztől rám váró feladatok előtt most egy hétre elvonulunk pihenni a világ szeme elől."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.