Lady Gaga az MTV Video Music Awards díjátadóra férfiként, műpénisszel a lábai között érkezett...

Lady Gaga férfi alteregójának, Jo Calderone-nak öltözött a vasárnapi díjátadóra. A huszonöt éves provokátor nemcsak öltönnyel, parókával, és Armani alsónadrággal akart hű lenni a szerepéhez: egy műpéniszt is viselt a lába között. Gaga egész este játszotta férfiszerepét - éppen úgy viselkedett, mozgott és beszélt, mint az igazi férfiak.

Forrás: AFP

"New Jersey-ből jöttem. A családom Palermóból, Sziciliából származik. Nem vagyok sem énekes, sem modell vagy színész. Csak egy srác vagyok" - mondta Gaga az este folyamán. Az extrém énekesnő férfi énje az egyik díjazottnál, Britney Spearsnél is bepróbálkozott, de a szőkeség "visszautasította" a közeledést. "Eszméletlenül dögös ma Britney. Ti is imádtátok őt, amikor fiatalok voltatok?" - szólt a Lady a közönséghez.

Michael Jackson emlékére flashmobozott Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-michael-jackson-szuletesnapjanak-emlekere-tartottak-flashmobot-budapesten-a-bazilikanal.html Beki, az Aranypart profija - Újabb valóságshow-szereplőről derült ki eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20110830-beki-az-aranypart-profija.html Izgalmas felhozatal! Nem mindennapi tehetségek jelentkeztek az X-Faktor második szériájábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110830-izgalmas-felhozatal-nem-mindennapi-tehetsegek-jelentkeztek-az-xfaktor-masodik-szeriajaba.html Vége a találgatásoknak! Eldőlt, kik vezetik a TV2 vadonatúj valóságshow-ját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110830-tilla-peller-mariann-es-majka-az-osszeeskuvok-musorvezetoi.html Dundika végre elvált férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110830-dundika-elvalt-ferjetol.html Őrült bulit tartottak az Aranypart szépfiúihttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110830-sztar-musor-celeb-a-trio-orult-bulija.html Benkő Dániel szerint csak az erekcióval megélt órák számítanakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110829-benko-daniel-szerint-csak-az-erekcioval-megelt-orak-szamitanak.html Alekosz nem ad kölcsön senkinek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110829-alekosz-nem-ad-kolcson-senkinek-sajat-konyvet-irt-es.html