"Sosem jelentkeznék az X-Faktorba!" - Nem titkolja véleményét a műsorról a népszerű mentor

X-Faktor tehetségkutató műsor Malek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Énekes helyett elsősorban szerzőnek és producernek tartja magát Malek Miklós, aki a Borsnak elárulta, miért is nem jelentkezne a műsorba.

Malek Miklós nem leplezi véleményét az X-Faktorról. Azt is elárulta - írja a Bors -, hogy sosem indulna el az X-Faktorban vagy egy ahhoz hasonló tehetségkutatóban.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"A saját zenémet szeretem játszani és énekelni, nem pedig másét. Viszont az X-Faktorban egyfajta 'kaméleonnak' kell lenni, és számtalan stílusban kell meggyőzni a mentorokat, a közönséget, legyen az pop, rock vagy éppen egy nagyívű ballada. Emellett rendkívül fontos, hogy a dalválasztás mindig jellemezze az előadó karakterét. Mindez roppant nehéz feladat. Én elsősorban producer és zeneszerző vagyok, aki történetesen szeret énekelni, de nem énekes" - érvelt szerényen Malek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.