Lewis Hamilton Nicole Scherzinger szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy év után szakított az amerikai X-Faktor zsűritagja, Nicole Scherzinger és Forma-1-es világbajnok kedvese, Lewis Hamilton.

A huszonhat éves Forma-1-es pilóta hét évvel fiatalabb a fekete szépségnél. A szakítás oka az volt, hogy a sűrű programok miatt alig találkoztak az utóbbi időben. "Jó barátok maradtak, nem volt hangos szakítás - egyszerűen csak nem akarták, hogy így folytatódjon tovább a románc" - mesélte a sztárpár egy közeli barátja. A hawaii születésű énekesnő jelenleg az amerikai X-Faktor egyik zsűritagja, így őt munkája az államokba szólítja, míg Hamilton az autóversenyekkel járja a világot.

AFP
AFP



A két fiatal még 2007-ben találkozott először az European Music Awards díjátadón Münchenben. Bár nagy szerelemnek indult a dolog, képtelenek voltak összeegyeztetni a munkát a párkapcsolattal. Hamilton az ideje nagy részét Svájcban töltötte, míg Miss Scherzinger lakhelye Los Angeles. Júliusban felröppent a pletyka, miszerint eljegyezték egymást, most azonban úgy tűnik, a lagzira nem kerül sor. Bár ezt nem tudhatjuk biztosan, ugyanis 2010-ben már egyszer szakítottak, de hamar rájöttek, hogy nem akarnak egymás nélkül élni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.