Németh Kristóf válás Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békésen vált el Németh Kristóf és Niki.

Tipp! Bemutatkoztak az X-Faktor döntősei. Kattints a galériáért!


A Barátok közt Kertész Gézája



Forrás: Németh Kristóf
Forrás: Németh Kristóf


"Boldogan kezdődött a nap; Lócit felöltöztettem, majd közösen elmentünk az édesanyjáért, és utoljára, még házasan, együtt vittük a fiunkat az óvodába. Elbúcsúztunk tőle, majd elindultunk a bíróságra. Szerencsére nem volt min vitáznunk, mindketten tartjuk magunkat a korábbi megállapodáshoz, amely szerint közös a felügyeleti jog a fiunk felett. Számunkra mindig is az volt az elsődleges szempont, hogy Lóci ne sérüljön, és ne érezze azt, hogy a szülei között valami megváltozott, de sajnos ezt egy négyéves kisfiú esetében már nem olyan könnyű fenntartani. Éppen ezért pontosan elmondtuk neki, hogy elválunk, és úgy érzem, meg is érti, igaz, sokszor felteszi a kérdést, hogy ha mi szeretjük egymást, és szeretjük őt is, akkor miért nem élünk együtt?" - vallotta a sztár a Blikknek.

A színész elmesélte azt is, nem volt jó érzés számára a válás kimondása. "Rossz érzés volt ezt hallani. Az elmúlt pár hónapban volt időm felkészülni erre a napra, de amikor az ember ott áll, és tudatosul benne, hogy a házasságának hivatalosan is vége, az megérinti a lelkét. Így volt ez velem is. Viszont az elmúlt egy év tökéletes volt arra, hogy lenyugodjanak a kedélyek, hogy túljussunk a sérelmeinken. Azt hiszem, ezt bizonyítja az is, hogy miután kiléptünk a bíróságról, együtt mentünk el reggelizni, sőt utána még közösen is ebédeltünk. Egy kívülálló számára úgy tűnhet, mintha még most is egy pár lennénk, hiszen felhőtlenül tudunk egymással beszélgetni, de az igazság az, hogy már nem vagyunk házasok" - tette hozzá a színész.

Tipp! Szigorúan őrzik Brad Pittet Budapesten. Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.