Jóban Rosszban Szabó Zsófi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elváltak Szabó Zsófi és Mártha Imre útjai. A Jóban Rosszban szőkesége és a jómódú vezérigazgató hetekig titkolta kapcsolatát, júniusban pedig már párként jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Tipp! Az ország álomnője: Szabó Zsófi. Kattints a galériáért!





Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Nézz szép képeket Szabó Zsófiról! Kattints a képre a galériáért!


"Derült égből villámcsapásként érte a szakítás Zsófit. Semmilyen előzménye nem volt, soha egy hangos szó nem hangzott el köztük. Harmadik fél sem állt közéjük. Igaz, az együtt töltött hónapok során nem költöztek össze, de sülve-főve együtt voltak" - magyarázta egy bennfentes a Borsnak. A napilap szerint a pár abban állapodott meg, hogy cáfolni fogja a szakítás hírét, így nem is csoda, ha a színésznő sem reagált másképp.

"Nagyon sokat dolgozom, forgatok, színházban játszom, mellette készülök a lovasvilágkupára. Imrének is rengeteg munkája van, ezért megbeszéltük, hogy kicsit lazítunk a kapcsolatunkon. Nem szeretnénk, ha ez a szituáció - hogy nincs elég időnk egymásra - elrontaná a köztünk lévő érzelmeket. Jóban vagyunk, szeretjük egymást, mindennap beszélünk, de ezt a döntést meg kellett hoznunk. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amit 'bennfentesek' úgy adnak elő, mintha szakítottunk volna. Felháborítónak tartom, hogy ennyire nincsenek tekintettel két ember magánéletére, és úgy beszélnek rólunk, mintha mindent tudnának" - mondta a színésznő.

Tipp! VV szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.