VV5: A szerkesztők levélben értesítették Kingát és Attilát

VV5 valóságshow sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga összeomlott, amikor tudatosult benne, hogy nem ő, hanem Annamari és Csaba párosa nyerte meg a táncversenyt. Veronika kikosarazta az érte epekedő Pétert.

Tipp! VV szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)




Szólj bele: A karácsonyon spóroltok?



A hagyományokhoz híven a két párbajozó leírt egy-egy villatitkot. Eszter szerint Kinga bármennyire is utálja Attilát, ő jelentette a lány számára a lelkitámaszt, de figyelmeztette, hogy Attis nélkül felemészti majd a lelkét a sok hisztéria. Shadi szerint Péter hülyének nézi Veronikát, csak szórakozik vele, egyszerűen érdekkapcsolat van közöttük. Fecó kabalából egy láncot adott az arab fiúnak, hogy hozza majd vissza az összecsapásról.

A Szombat esti láz eredményhirdetése után Kinga zokogásban tört ki, amikor megtudta, hogy a furcsa pár nyerte meg a versenyt, azzal együtt a lehetőséget a rokonlátogatásra. A cselszövő Fecó vállán sírta ki magát, mert úgy érezte, hogy neki kellett volna győznie. Az összeomlott lányon megesett Attila szíve, de ezt is csak a titokszobában merte bevallani.

Tipp! Eszter újra alázott! Kattints a galériáért!






Veronika Attilától kért tanácsot, hogy mit csináljon Petivel, mert nem tud mit kezdeni Pufi közeledésével. Az összeférhetetlen nem tudott mit szólni haverjai kapcsolatához, ugyanakkor meglepődött azon, hogy Peti érzelmeket táplál Alekosz exe iránt. Veronika Péternek is elmondta, amit Attilának, miszerint nem akarja elveszíteni a barátságát azzal, hogy kikosarazza őt. Alekosz exe elmondta Petinek, hogy nem érez többet szimpla barátságnál. A valóságshow veteránja úgy tett, mint aki meg sem lepődik mindezek hallatán.


Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.