Súlyosbodott az állapota George Michael énekesnek, aki tüdőgyulladása miatt került egy bécsi kórház intenzív osztályára néhány nappal ezelőtt.

George Michael stabil, de életveszélyes állapotban fekszik egy bécsi klinika intenzív osztályán. Tüdőgyulladásának szövődményei ráhúzódtak a szívére, amely leállhat emiatt - olvasható a Bors.hu-n. "Belgyógyászok és szívspecialisták küzdenek az énekes egészségéért, de az orvosok attól tartanak, hogy a beteg tüdő által fellépő oxigénhiány miatt roncsolódhat a szíve" - szivárogtatta ki a hírt a bécsi AKH kórház egyik dolgozója. Az énekest kezelő főorvosok szerint az állapota ennek ellenére stabil.

AFP


"George Michaelt súlyos kétoldali tüdőgyulladással kezeljük az osztályunkon. Állapota stabil, és jól reagál a kezelésre. A jelenlegi állapota szerint lehetetlen megjósolni, hogy mikorra épül fel, ennek tudatában pedig a megkezdett turnéját már nem tudja befejezni, és az összes fellépését törölték" - adta ki közleményben Christoph Zielinski és Thomas Staudinger.

Az énekes jelenleg egy kétszáz millió forint értékű speciális ágyban küzd az életéért. Ezt az életmentő műszert csak súlyos tüdőbetegek kezelésére használják, hiszen különleges felépítése segíti a helyes légzést a beteg számára. Az orvosai szerint a hazaszállítása egyelőre kivitelezhetetlen, így valószínű karácsonyig az osztrák kórház intenzív osztályán ápolják. A negyvennyolc éves énekest senki sem látogathatja, a szobáját hermetikusan elzárták mindenki elől, és az egész kórház területén megerősített testőrség vigyáz arra, hogy senki ne menjen még a szobája közelébe se.

VV5: Veronika megalázta Pétert a többiek előtthttp://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-veronika-megalazta-petert-a-tobbiek-elott-senkit-nem.html Keresztes Ildikó megdöbbentő bejelentést tett - Az utolsó csapat is távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-xfaktor-magabiztos-versenyzok-a-tehetsegkutatoban.html Csúnyán megverték az RTL Klub sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-csunyan-megvertek-vv-shadit.html ÖsszeEsküvők: Kizárás és kórház - Többen nem folytathatják a játékothttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111125-osszeeskuvok-kizaras-es-korhaz-tobben-nem-folytathatjak-a-jatekot.html Durván összeveszett egymással VV Éva és VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20111125-valovilag-4-botrany-durvan-osszeveszett-vv-eva-es-vv-gigi.html 23 éves lányra cserélték az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-xfaktor-keresztes-ildiko-23-eves-lanyra-csereltek-az-xfaktor-mentorat.html Döbbenetes családi titkok! Apja lelkileg terrorizálta VV Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-vv5-apja-lelkileg-terrorizalta-attilat-ezert-nem-volt-baratnoje-a.html Nem a félrelépés az oka a sztárpár válásának?http://www.life.hu/szeress/20111125-demi-moore-ashton-kutcher-nem-is-a-felrelepes-az-oka-1.html Megszületett Lily Allen kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111126-ket-gyermeke-elvesztese-utan-lilly-allen-vegre-egeszseges-kislanynak-adott.html Szexről álmodott a börtönben a VV alfahíme (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20111125-valovilag-5-szexrol-almodott-a-bortonben-vv-gergo.html