Csúnyán megverték az RTL Klub sztárját

VV5 valóságshow villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismeretlenek belekötöttek Shadiba, a ValóVilág legutóbbi kiesőjébe. 

Az egykori villalakó épp egy buliból indult hazafelé, amikor ismeretlenek elkezdték heccelni. Többször levették a fejéről a sapkáját és kötözködtek vele - tudtuk meg a Blikktől.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Amint beléptem a helyre, kiszúrtak maguknak: Attila-szimpatizánsok voltak, és ezt hangoztatták is, úgyhogy gondolom, az lehetett a problémájuk, hogy a kiesésem alkalmával ígéretet tettem Attilának, hogy kitálalok róla. Az viszont eszembe sem jutott, hogy kezet emelnek rám" - mondta Shadi, aki a NekedValóban mesélt az esetről.

A fiú épp elhagyni készült a szórakozóhelyet, amikor a tettesek nekimentek, és adtak neki egy pofont.

"Odafordultam, hogy mit akarnak, és abban a pillanatban kaptam egy pofont. Mondtam a srácnak, ha verekedni akar, akkor álljon elém, ne hátulról támadjon. De a fiú abban a pillanatban a biztonsági őr mögé bújt, aki valószínűleg a haverja is volt, mert ahelyett, hogy megakadályozta volna a balhét, inkább végignézte. A második pofont ugyanis már én sem hagytam annyiban, aztán valahogy a földre kerültem, és akkor a barátai elkezdtek rugdosni" - emlékezett vissza az egykori villalakó. "Ezt már a biztonsági őr se nézte jó szemmel, de nekem úgy tűnt, mintha inkább engem fogna le, pedig nem is én kezdtem ezt az egészet" - tette hozzá Shadi.

A villa egykori Feltörekvője úgy döntött, kihívja a rendőröket, de mire azok megérkeztek, az ismeretlen elkövetők távoztak, ezért Shadi úgy döntött, hogy nem fog feljelentést tenni.

Forrás: Blikk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.