Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila kibékült Kingával, aminek hatására Veronikából egyből előtört a zöld szemű szörnyeteg. A nézők szavazatainak köszönhetően a hétvégi bokszmeccsen Alekosz exe és Fecó sem öklözhet a védettségért.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)




A zöldfülű ökölvívók az elmúlt tíz nap alatt megszerzett boksztudásukról adtak számot egymásnak és edzőiknek a nappali közepén felállított ringben. Gergő teljesítményével elégedettek voltak az edzők, bár túl merevnek tartották, ami hátrányára válhat majd a többmenetes meccseken. A szakemberek szerint Fecó fejlődött a legtöbbet, pedig még mindig nem mer nagyot ütni, nehogy agyrázkódást okozzon edzőpartnereinek. Attila kissé berezelt a wannabe Kovács Koko Istvánok boksztudását látva, de Bunyós Pityu belebeszélte, hogy mindenki sokkal bénább náluk.

Tipp! "Szeretem ahogy a Nap simogat..."Kattints a galériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Az összefoglaló után Balázs bejelentkezett a lakókhoz, hogy közölje velük, kik azok, akik vasárnap biztosan bokszolhatnak a lila kendőért. A lányok közül Kingát, Seherezádét és Verát szavazták be a hétvégi gálára, Bunyós Pityuék kvartettje pedig egyöntetűen Eszternek adott zöld utat élete ökölvívó-bajnokságára. A fiúknál Pétert, Csabát és Attilát követelte a nép a ringbe. A negyedik versenyzőt illetően az edzők négyese 2-2 arányban szavazott Gergőre és Fecóra, ezért a nézők szavazatait vették figyelembe, akik a Dukai tesót küldték a szorítóba. Így Veronika és Fecó kimaradt: ők nem bokszolhatnak a védettségért.


Tipp! Döbbenetes képeken a kedvenceink! Kattints a galériáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.