Baricz Gergő Kovács Vera X-Faktor csalódás szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor döntőse óvatos férfi. Nehezen nyitja meg a szívét a nőknek, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy két kemény szakításon is túl van már.








A fiatalember utána sokáig megpróbálta visszaszerezni Tímeát, mindhiába, a lány többé nem akart vele lenni. Nem úgy egy másik kedves, aki sokat segített Gergőnek abban, hogy begyógyuljanak a sebei. Igaz, csak időlegesen, mert később éppen ez a lány volt az, aki még mélyebb nyomokat hagyott a borzonti sztárpalánta lelkében. "Megismerkedtem Noémivel, ő feledtette el Tímeát. Tímea akkor kapcsolt, hogy mennyire szeret, hat hónapig ostromolt, vissza akart szerezni engem, de nem sikerült. Noémivel sem tartott sok évig a kapcsolat, egyszerűen az történt, hogy kihűlt a szerelem. Inkább a barátaival lógott, és engem ez nagyon zavart, sértette a büszkeségemet. Én odavoltam érte, azt hittem, ő lesz a gyermekeim anyja. De nem így lett, otthagyott. Akkor is összezuhantam." - magyarázta a tinibálvány, aki három évig képtelen volt túltenni magát a csalódáson. Mostanra már begyógyult a szíve, de egyúttal óvatos is lett. Nem csoda, hogy nem akarja megégetni magát újra, így érthetően arra vár, hogy teljesen biztos legyen a dolgában.

Tipp! VV - A villalakók véresre verték egymást! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.