VV5: Gergő összetört a kihívástól

VV5 Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő alaposan berezelt attól, hogy a vasárnapi párbajon Vera győzedelmeskedik, ezért egész nap szomorúan ténfergett a többiek között. Sehertől is bocsánatot kért, de a táncoslány ismét megharagudott rá, amiért újabban Kingának csapja a szelet.

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!




Péter kiselőadás keretében elemezte Gergő gyengeségét, erősségét, lehetőségeit és az őt fenyegető veszélyeket. A valóságshow-veteránnak többször is meg kellett állnia a beszédben, mert a pornós lány több mindenben is megpróbálta kijavítani. Vera tulajdonságait Fecó prezentálta, Attila több mindenben is fogást talált a citromarcú lány fényezésében, ami elég apropó volt ahhoz, hogy most is egymásnak essenek. Az érzékeny lelkű lányt nem hagyta nyugodni, hogy az összeférhetetlennel már megint összebalhéztak, ezért félrehívta, hogy tisztázzák egymással a konfliktusokat, de kudarcba fulladt a kísérlete. Vera nem bírta feldolgozni, hogy csődöt mondott a csatabárd-elásó kísérlete: azt magyarázta sírdogálva Fecónak, hogy úgy viselkedik vele Attila, mint egy börtönőr.

Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!




Lengén öltözött táncos mixerlányok toppantak be a villa udvarára, hogy egy kis showműsorral dobják fel a fagyos hangulatot. A fiúk óvodás kisgyerekek módjára tapsolták végig a csajok produkcióját, amit Seherezádé roppant nevetségesnek tartott. A libidótúltengésben szenvedő srácok minden percet kihasználtak, hogy megpróbálják felszedni a vendégeket, de persze ez egyiküknek sem jött össze.

Tipp! Tragédiák és botrányok! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.