VV5: Fecó lejáratta magát Eszter előtt

VV5 karácsony ünnep valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három villalakó két percet beszélgethetett az otthoniakkal, majd az összes játékos megajándékozta egymást. Mindenki igyekezett szívhez szóló stílusos ajándékkal kedveskedni annak, akinek kihúzta a nevét. A meglepetéssel csak Fecó fogott mellé: Eszti egy vacak gyurmakompozíciót kapott tőle.

A nézők szavazatai alapján Kinga és Csaba azt a feladatot kapta titkos küldetésként, hogy csináljanak titokban ünnepi reggelit a többieknek. A szervezkedés nem ment túl könnyen, mivel Fecó a szaunában, Vera pedig általában a nappaliban tölti az éjszakát. Csabi azonban ügyesen megoldotta a feladatot, csak Attilának tűnt fel a nagy sürgölődés, bár nem tudta kiszedni Kingáékból, hogy mégis mire készülnek. Épp ezért Petivel kiült éjszakára a nappaliba, hogy megtudják, miben sántikálnak a cselszövőék, de mivel azok elaludtak, így feladták a megfigyelést. Kingáék azonban hajnalban sikeresen megterítettek, reggel a lakótársaik pedig meglepetten törölgették álmos szemeiket, amikor beléptek a nappaliba és meglátták a "terülj terülj asztalkámat".


Karácsony alkalmából Gergő, Csaba és Vera lehetőséget kapott, hogy két percet beszéljen telefonon az otthoniakkal. Az alfahímet testvére, Dukai Regina hívta, ami nagyon feldobta a villalakót. Vera édesanyjával beszélgethetett, amitől új erőre kapott a mostanában rossz passzban lévő pornós lány. Csabát szintén az anyukája hívta fel, aki rögtön egy mini beszámolót tartott arról, hogy mi történt a családdal. Kinga sírva fakadt, amiért nem lehet otthon a szüleivel.


Egymás megajándékozásával telt az ünnepi délután a villában, minden villalakó annak adott ajándékot, akinek a nevét kihúzta. Ennek fényében Kinga egy piros pléddel ajándékozta meg Verát, aki egy fotómontázzsal kedveskedett Fecónak. A dumagép aztán gyorsan átadta értelmezhetetlen gyurmából készült alkotását Esztinek, akit kissé lelombozott a gagyi ajándék, bár nem mutatta ki csalódottságát Fecó felé. Eszter egy napszámláló követ készített Petinek, aki egy szemmaszkkal lepte meg Attilát. Az összeférhetetlen a Superman képregény első számának borítójával ajándékozta meg Gergőt. A sittes Csabinak adta át személyre szóló meglepetését, a helyes pasi pedig Seherezádét lepte meg egy légiutaskísérő-jelmezzel. Seher Kinga nevét húzta, ezért egy rózsaszín filccel teleírt lepedőt és poharat adott át neki.

Az adás végén a hétfő esti összefoglalóból kaphattunk ízelítőt, ami nemcsak a villalakóknak, hanem a nézőknek is nagy meglepetés lesz: Attila Kinga szüleitől kap ajándékot! Mégis kedvelik lányuk kitartó udvarlóját?



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.