VV5: Vera a karácsonyi vacsorán fröcsögött

VV5 karácsony Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila ajándékot kapott Kinga szüleitől, aztán összeszólalkozott Verával, akinek sikerült a karácsonyi vacsorát is elrontania egy kis hőzöngéssel. Az ünneprontás után száműzte magát a szaunába, de az összeférhetetlen utána ment, és szívhez szóló szavaival visszacsalogatta őt a többiek közé.

Tipp! Telt házas koncerttel zárták az évet az X-Faktor sztárjai! Kattints a galériáért!








Ma Péter, Seher és Attila telefonálhatott a szeretteivel két-két percet. Petiben az eddigi minimális szorongás is elmúlt, miután beszélt az anyukájával, aki megnyugtatta, hogy otthon minden oké. Seherezádé is az édesanyjával beszélt, de sírásba fulladt a társalgásuk, mert a szőke lány kifakadt, amiért nem szereti a villában senki. Attilát szintén az édesanyja hívta, aki felhívta rá a figyelmet, hogy az összeférhetetlenre felszaladt pár fölös kiló az elmúlt hónap alatt. Az összeférhetetlen nagyon örült anyukája hangjának, mert mint bevallotta, ritkán találkozik a szüleivel, akkor is csak fél napokra.


Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!







Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.