VV5: A szőke szépségnél ma elszakadt a cérna - Senki nem tudta, mi történt

VV5 Való Világ 5 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé sírva fakadt, Vera pedig összevitatkozott Kocsis Tibivel, mert nem tetszett neki, hogy rockdalt kell énekelnie. Vera titoklevelének tartalmát újratárgyalták a lakók, amiből ismét balhé kerekedett. Feszültségoldásként egymásról próbáltak művészi aktot készíteni, több-kevesebb sikerrel. Kiderült, hogy az X-Faktor-hét győzteseinek a védettséget jelentő lila kendő a jutalma.

Tipp! Exkluzív képek Kocsis Tiborról. Kattints a galériáért!




Vastag Csaba Abba- és Cserháti Zsuzsa-slágert képzelt el a Fecó-Kinga párosnak. A cselszövő már a próba elején annyira a Cserháti-dal hatása alá került, hogy a második sornál pityeregni kezdett. Muri Enikőnek nem volt ennyire könnyű a helyzete: Attila kijelentette, hogy nem hajlandó a United Keserű méz című számát elénekelni, mert az túl nyálas számára. Seher gyenge lelkiállapotának sem kellett több, ma sem tudta elkerülni, hogy telesírjon néhány papír zsebkendőt. Ezúttal Attila kitartó ellenállásától szomorodott el. Ezt látva azonban Enikő addig győzködte az összeférhetetlent, hogy az beadta a derekát Pély Barna slágerének kornyikálásra.

A duettpárosok egymásról rajzoltak művészi aktot. Attilának Seher, Kingának Fecó, Verának Csaba, Péternek pedig Eszter ült modellt. A pornósnak bejött a múzsája teste, ami remekül vissza is köszönt a szénrajzán. Kinga ezt már nem mondhatja el magáról: egy bekötött szemű nagycsoportos óvodás ad ki a kezei közül olyan művet, mint amit a cselszövő alkotott a dumagépről. Péter rajza sem sikerült annyira élethűre: inkább egy karikatúrára hasonlított, mintsem egy művészi aktra. Attila viszont bebizonyította, van kézügyessége: Seherről készült grafikáján látszott, hogy nem először fogott ceruzát a kezébe.

Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!




Seher a pornósnak hitt, de már elavultnak titulálta az egész bolhacirkuszt. Vera szót kért magának a megbeszélés végén, aminek során ismét hazugságba keverte saját magát, mert azt állította, hogy a fiúk korábban azt mondták neki, ne bízzon a többiekben. Attiláék egyből számon kérték a citromarcú boszorkányt, aki csak hebegett-habogott. A cselszövő közben lelépett sírdogálni, de Péter utánament és megvigasztalta, hogy nem érdemes egy ilyen apró dolog miatt kiakadni.

Balázs végül élőben köszöntötte a villalakókat a nagy bejelentéssel: az arénázás helyett ezen a héten az a páros kap védettséget, amelyikre a legtöbb szavazatot adják a hétvégén az x-faktoros produkciójuk alapján.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.