Elhagyta felesége a Megasztár népszerű énekesét

elhagyás Gáspár Laci Megasztár szakítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Lacit elhagyta a felesége, Reni. Az asszony fogta közös gyermeküket, és elköltözött otthonról.

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!


"Laci többször panaszkodott a barátainak Reniről. Nehezményezte, hogy a felesége a náluk szokásossal ellentétben egyáltalán nem tiszteli. Üzleti tárgyalások során hangosan közbeszól, lehülyézi, lenézően nyilatkozik róla idegenek előtt. Laci ezt nehezen viselte, szerinte Renáta viselkedése miatt átok szállt rájuk, és ennek köszönhető, hogy az utóbbi időben elromlottak elektromos tárgyaik, telefonjaik, és sehogy sem sikerültek a terveik"



www.gasparlaci.hu
www.gasparlaci.hu

A Bors szerint Gáspár Laciék házassága már ősz óta romokban hever. Laci többször beszélt nejének viselkedéséről, de a nő nem vette komolyan férje figyelmeztetéseit. Az énekes állítólag máshol kereste a boldogságot, felesége ezért hagyhatta el őt. Gáspár Lacinak korábban már zátonyra futott egy házassága. Renivel négy éve vannak együtt, 2010-ben házasodtak össze Törökországban. A feleség nem nyilatkozik az ügyről, Gáspár Laci pedig néhány nap haladékot kért arra, hogy meséljen a történtekről. "Igen, kicsit sok a gondom, nem egyszerű az életem, de Istenben bízom, ez erőt ad, és átsegít minden nehézségen!" - vallotta az énekes.

Átalakítunk! Dögös csaj lett Edinából. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.