VV5: Vera nyert, Kinga pedig elásta a csatabárdot - Majd kiejtette Pétert

Való Világ 5 játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera nyerte meg a rendőrakadémiás hét fődíját, Kinga pedig sokadszorra is kibékült Attilával. A párbajban pedig Péter vérzett el.

Tipp! Nézd meg kik lettek az idei év Golden Globe-nyertesi! Kattints a galériáért!


Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Kattints a képre a galériáért!



Ünneplő felszerelésben érkeztek a zsaruk, hogy megadják a módját a rendőrakadémiai vizsgáztatásnak. Bár csak egy villán kívüli program volt a tétje az egész számonkérésnek, ennek ellenére szinte mindannyian ráfeszültek a kihúzott tételekre. Fecó teljesen belezavarodott a válaszadásba, akárcsak a civil életében a rendőrtisztin tanuló Csaba. Mindenki nagy meglepetésére Attila tudta a válaszokat a kérdéseire, és még Csabát is kisegítette, amikor az nem volt tisztában a fogalmakkal. Kinga elkomolytalankodta az egész vizsgát, amit legnagyobb bánatára az oktatók egy közepes osztályzattal értékeltek. A cselszövőnek rosszulesett, hogy csak ő kapott közepest, ezért szokásához híven hisztizett egy kicsit. A rendőrhetet végül Vera nyerte, aki nyomban azt kezdte el tervezgetni, hogy találkozni akar az unokaöccsével.

A játékosok még utoljára hasznát vették a rendőrfelszereléseknek: szexi táncokkal kápráztatták el az ellenkező nemű zsűrit. Első körben a csajok produkálták magukat, aminek az eredményhirdetésén Vera lett az utolsó, Kinga a harmadik, Eszter a második, Seher pedig az első. A fiúknál Peti a kreativitását vetette be szexi test híján, Fecó chippendale-táncosoktól ellesett alapmozdulatokkal gyűjtötte a pontokat, Attila pedig Csabával alakított egy botcsinálta duót. Péter a dobogó legalsó fokán végzett, Fecó a másodikon, Attiláék párosa pedig a legtetején. Péter és Kinga nem is hagyta szó nélkül, hogy az összeférhetetlen a rendőrakadémiás hét alatt ennyire összemelegedett a helyes pasival, de őt sokkal jobban zavarta, hogy a cselszövő napok óta átnéz rajta. Attila végül megbeszélte a problémáit Kingával, aminek nagy ölelkezés lett a vége.

Tipp! Terhessége alatt is keményen diétázik a szupermodell. Kattints a galériáért!





A hetedik párbaj

A hetedik párbajon Kinga és Péter harcolt egymással a visszajutásért. Kinga búcsúbeszédében megkérte a fiúkat, hogy kiesése esetén készítsék ki a bentmaradt lányokat. Peti sem mondott túl sok meghatót, inkább megfenyegette a többieket, hogy ha visszatér, akkor továbbra is azon fáradozik majd, hogy kiejtse a többieket a játékból. Az elmúlt hónapok izgalmas történéseinek megtekintése után Csaba szavalt egy rövid védelmi beszédet Kingáért, aminek az volt a lényege, hogy a cselszövő lány annyira aranyos, hogy még ő is megszerette.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Még több kép a galériában!


Péterért Attila korteskedett, aki megkérte a szavazókat, hogy küldjék vissza Petit gonoszkodni, mert nélküle félembernek érzi magát. A párbajok végét jelző szokásos kérdés feltétele után kiderült, hogy Kingát Csaba, Vera és Fecó, Petit pedig Eszter, Seher és Attila várta vissza. Az összeférhetetlen válasza meglepte mind a két párbajhőst, Kinga nem is tagadta, hogy rosszulestek neki Attila szavai. A nézők végül úgy döntöttek 58-42 arányban, hogy a taktikus kavarógép helyett a szőke hisztérikát szeretnék még pár hétig látni a villában szenvedni.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Peti higgadtan fogadta az eredményt, Kinga pedig azt hangoztatta, hogy biztos volt saját győzelmében. A cselszövő visszatérését természetesen Fecó fogadta a legkitörőbb örömmel, Attila szemmel láthatólag nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Esztert viselte meg legjobban Pufi kiesése, sírva hallgatta végig a kiesett haverja búcsúbeszédét.

Tipp! Lady Gaga borzasztóan néz ki legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.