VV5: Vera megint balhézott a villában

VV5 Vera valóságshow villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verának jól indult a nap, mert végre találkozhatott rég látott kisöccsével, de aztán elszállt az öröme. Az esti békítő show-n megint elszakadt nála a cérna, jól összeveszett Attilával és Kingával.





Vera egyik szeme sírt, a másik nevetett, amikor megtudta, hogy indulhat Eduárdhoz, az öccséhez. Azért vegyült üröm az örömbe, mert a tévénézők szavazatainak köszönhetően Attilát kapta útitársnak. A nagy találkozás után a kisfiú is adott egy tőrdöfést Verának, mert azt mondta Attilának, hogy őt jobban várta, mint a citromarcú rokont. Az összeférhetetlen óvodás korában találkozott utoljára a kisgyerekkel, ennek ellenére hamar megtalálta a közös hangot Eduárddal. Vera elégedetten tért vissza a villába, ahol tartott egy kis beszámolót a mindenre rácsodálkozó Fecónak.





Kinga és Attila barátkereső estet rendezett, ahová meghívták Csabit, Fecót és Esztert. Seherezádénak nem esett jól, amiért kiesett a szórásból, ezért a nyugiszobában sírdogált a pornóssal. Ezalatt Attila félrevonult a barátjelöltjeivel, és elbeszélgetett velük az elmúlt hónapok történéseiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.