Fecó nyerte az arénázást, ennek örömére egy karibi partit tartott barátainak. Míg a dumagép bandája a nappaliban örömködött, Attila azon törte a fejét, hogy magát küldi ki párbajozni. Csaba megpróbálta rábeszélni Fecót, hogy ne ködösítsen állandóan, de a dumagép ezen is megsértődött.


A háztartásokban fellelhető legegyszerűbb hozzávalókból összeállított ügyességi feladatok gyakorlásával kezdték a napot a villalakók, mert szombaton ezekből mérik össze rátermettségüket. Lépésszámlálóval bólogatás, papír zsebkendő tépkedéses és hasonló bugyuta feladatok nemcsak a játékosok versenyszellemét hivatottak felspanolni, hanem a csatorna ügyes húzásának köszönhetően ezzel vezetik fel a hamarosan képernyőre kerülő Egy perc és nyersz című vetélkedőt.
Az arénában koncentrációs képességre épülő feladatokkal borzolta a lakók kedélyeit Balázs. Az első fordulóban célba dobással gyűjtötték a pontokat: homokzsákokat dobáltak az egyre távolabb álló fatákolmányokba. A sok bénázás után Attila és Fecó jutott tovább a második körbe, ahol lajhárlógásban versenyeztek abban, hogy ki bírja hosszabb ideig megtartani magát a hideg vascsövön.


Attila tizenhárom perc csüngés után feladta, így Fecó nyerte a védettséget jelentő lila kendőt. A dumagép sose nyert semmit a villa léte alatt, így önelégültségében még hosszú perceken át fényezte magát a Vera és Csaba alkotta hallgatóságának. Attila nem bánta, hogy bukta a védettséget, inkább máris azon törte a fejét, hogy ki lesz majd a következő kiválasztott.Fecó karibi partit tartott Kingának, Verának és Csabának. A napágyak mellé még egy szoláriumot is kaptak a nappaliban strandolók, ami Kinga számára okozta a legnagyobb örömet. Attila, Seher és Eszter eközben a hideg udvarról követte végig figyelemmel Fecóék felhőtlen örömködését. Míg Eszter irigykedve leste a benti történéseket, addig Attila azon elmélkedett, hogy ideje lenne már párbajra mennie. 

Fecó egy éjszakai beszélgetős műsort tartott a nyugiszobában, ahová Esztert hívta meg, hogy megvitassák a nézeteltéréseiket. Beszélgetés közben Fecó elárulta, hogy véleménye szerint Eszter egy tízes skálán kettes osztályzatot érdemel szimpátiában, majd ködösíteni kezdett a nagy magyarázkodás közben. Csabának nem tetszett a dumagép mellébeszélős megnyilvánulása, ezért ezt személyesen is közölte vele. Persze a roma Alekosznak rosszulestek a barátja őszinte szavai, hiszen sokkal jobban örült volna, ha azt mondja, amit hallani szeretne. Fecó sértődöttségében Verának öntötte ki a lelkét, de az érzékeny lelkű lány is csak annyit tudott hozzátenni, hogy Attila gyerekesen gondolkodik.
Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Elmegyógyintézetbe került a nemrég elvált énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120118-elmegyogyintezetbe-kerult-a-nemreg-elvalt-enekesno-sinead-oconnor.html Szexshow-n békül férjével az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120118-szexshown-bekul-az-xfaktor-mentora-keresztes-ildiko-es-a-ferje.html Mr. Bikicsunáj a konkurenciánál is próbálkozikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120117-megasztar-5-mr-bikicsunaj-hamarosan-visszater-lifehu-riport.html VV5: Kiderült egy újabb titok: Peti szexelt Verával - ezért utálják egymásthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120116-vv5-kiderult-egy-ujabb-titok-peti-szexelt-veraval-ezert.html VV Péter nős, de elvenné Veronikát is feleségülhttp://www.life.hu/legykepben/20120117-a-valovilag-5-kiesoje-vv-peter-bevallotta-hogy-nos-verat.html Sorban állnak a pasik Tóth Gabi kegyeiérthttp://www.life.hu/legykepben/20120114-sorban-allnak-a-pasik-toth-gabi-kegyeiert-szakitasa-utan.html Jobb, mint az eredeti? - Amikor Hollywood a külföldet másoljahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120117-mozi-film-szorakozas-jobb-mint-az-eredeti-amikor-hollywood.html Tragikus sorsú színésznők Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120111-gyonyoru-tragikus-sorsu-szinesznok-hollywood-aranykorabol.html