Tóth Gabi párkapcsolat Flört Eurovíziós Dalfesztivál Megasztár énekesnő udvarlás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férfisereg vetette ki a hálóját a néhány hete egyedülállóként élő Tóth Gabira. Az énekesnő jól érzi magát a pasihad célpontjaként, hiszen fiatal, szingli csajként élvezni akarja az életet.

Tipp! A gyönyörű Romy Schneider arcai. Kattints a galériáért!






Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Még több kép a galériában!


"Sok fiú udvarol nekem, és ez most jólesik a lelkemnek. Olyanok is előkerültek az elmúlt pár hét során, akik ott sunnyogtak eddig is, aztán most hirtelen felbukkantak. Sokan beindultak, de tisztelettudóak, nem nyomulósak, ami nekem nagyon szimpatikus. Vannak egyébként vicces helyzetek is, amikor vicces leveleket kapok a pasiktól, de nem bánom. Jólesik, mert aranyosak" - magyarázta a Life.hu-nak a szuperszexi szőke sztár.

Gabi ezeket a pasikat nem mindig hajtja el, ha mégis, akkor pedig úgy, hogy ne bántson meg senkit. Az énekesnő ugyanis úgy döntött, éli a korának megfelelő életet, csak most már szingli rockercsajként.

"Nem mondom, hogy azért megyek bulizni, hogy megtaláljam a férfit, de ha jön, nem zárkózom el tőle. Mindenesetre nem keresem tudatosan. Most így jól érzem magam, bulizok, fiatal vagyok, élem az életem, várom a nyarat, amikor megyek fesztiválokra, ráadásul sokat dolgozom, hamarosan például itt az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője, ahol bekerültem a legjobb húsz közé" - árulta el az extravagáns híresség, utalva arra, hogy továbblépett, és immár ha egy olyan férfi lépne be az életébe, akkor megadná magát neki.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.