Majka máris magára hagyja családját?

szülő szülés Dundika Majka póker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka szerint az emberek túllihegik az apaság kérdését. A kéthónapos kisfiú apukája úgy érzi, ráér nyugdíjas korában is otthon ücsörögni.

Majka életén nem sokat változtatott kisfia születése - az ózdi fenegyerek ugyanúgy eljár éjjelente kártyázni és szórakozni, de ez állítólag nem okoz konfliktust a családban. "A mai napig eljárok éjjelente, hiszen nekem a munkám egyben a szórakozásom is. Szerintem túldimenzionálják az emberek az apaság kérdését. Annyi történt, hogy jött egy emberke hozzánk, akihez igyekszünk alkalmazkodni, de azért az ­éle­tünk ugyanaz marad. Ugyanúgy el kell járnunk dolgozni. Azt se gondolja senki, hogy a manuska miatt lemondok a kártyázásról! Hiszen az ő jólétét is ezzel biztosítom" - mondta el Majka a Borsnak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A műsorvezető tudja, Dundika jól ismeri, és nem akarja megváltoztatni. "Ha vannak olyan emberek, akik szerint a mi életvitelünk nem passzol a normális családképbe, annak örülök. Meggyőződésem, hogy pont a ­kül­vi­lág­nak mutatott ideális kép szokott nagyon gyorsan összeomlani. A következő években is ­bizto­san kimaradok éjszakánként. Majd ha megöregszem, járhatok délutáni nyugdíjasbulikra" - mesélte a műsorvezető, aki hetente elviszi Dundikát vacsorázni vagy moziba.

A fiatal párnak segítenek a nagymamák, de azért sokat nem lehetnek a pici unokájukkal. "Senki nem jöhet hozzánk, sem az anyukám, sem az anyósom. Senkit nem viselünk el hosszú távon" - vallotta Majka a Borsnak. Dundika nagyon elégedett kedvesével, és azzal, ahogyan Majka a gyerekkel bánik. "Minden kisgyereknek ilyen szerető, gondoskodó apukát kívánok, amilyen az én kisfiamnak van" - mondta Dundika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.