valóságshow sztár villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig bírta elfojtani magában az érzéseket Csaba. A villa helyes pasija sírva otthagyta a többieket, miután felidézte szomorú gyerekkorát. A veszekedésekkel tűzdelt kiválasztáson Eszterre három jelet is raktak a társai, ezért egy hét múlva mehet is párbajozni.

Tipp! Szexi képek Beyoncé-ról! Kattints a galériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




A lakók életük legmeghatározóbb szakaszáról beszélgettek az életvezetési tanácsadó kérésére. Fecó az édesapjáról zengett ódákat, majd Csaba következett, aki szülei válásáról és gyermekkori élményeiről mesélt, amitől eltörött nála a mécses. A helyes pasi pillanatok alatt egy megszeppent kisfiúvá változott, aki még azt is elárulta megtörtségében, hogy nem igazán képes nyíltan szeretni.

Tipp! Exkluzív képek a Barátok közt sztárjáról! Kattints a galériáért!






Egy hét múlva párbaj, ezért vasárnap este kiválasztás is volt. Az elmúlt két hét konfliktusainak visszanézése után egymásra rakták a jeleket a lakók. A kiválasztás során Attila és Fecó, de Seherezádé és Kinga is összeszólalkozott, ám a ceremónia sikeresen lezajlott, ami alatt Fecó Eszterre, Eszter Attilára, Attila Eszterre, Vera Attilára, Seher Kingára, Kinga Seherre, Csaba pedig Eszterre tette a jelét. A villalakók három szavazattal Esztert küldték párbajozni, így az ügyvédlány harmadszor mérkőzik majd meg a visszajutásért.

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.