VV5: Vera a legkisebb különbséggel verte meg Esztert a párbajon

VV5 valóságshow villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila nem bírja elviselni, hogy Kinga Csabával haverkodik, ezért többször is nekiment a cselszövőnek, de azért arra is volt energiája, hogy Seherezádét és Esztert is megbántsa. A VV5 eddigi legszorosabb párbaját Vera nyerte meg.

Szerinted ki nyeri a VV5-öt?


Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Kattints a képre a galériáért!



Ma volt utoljára együtt a hetes felállás a villában, ezért a színházi darabjuk előadásával kezdődött az összefoglaló. A középgyenge Hazugok című produkciót csak az idióta jelmezbe bújt Magyari Attiláék dobták fel poénkodásukkal, amúgy egy diákszínjátszókör hétfő délutáni összejöveteléhez hasonlított a bemutató.


Az élő bejelentkezés után az előző nap eseményei kerültek terítékre. Kinga és Attila között estére sem oldódott meg a konfliktus, még lámpaoltás után is vitatkoztak. Féltékenységében az összeférhetetlen beképzeltnek nevezte az önjelölt királylányt, de azt ez egyáltalán nem zavarta, inkább hátat fordított, és durmolni kezdett.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért!






A lakók a villa Fricska című lapjába írtak búcsúcikkeket a párbajozókhoz. Fecó most is félreértelmezett valamit, mert felolvasás helyett rappelve adta elő a pornóshoz intézett ódáját. Attila mind a két párbajozónak írt néhány sort. Eszti megbántódott a hozzá intézett sorokon, Vera viszont úgy értelmezte Attila neki szánt levelét, hogy őt várja vissza a párbajról. Seher vigasztalásképp azt fejtegette, hogy mennyire gáz arc Attila, ha ilyen bántó sorokat ír.

Tipp! Tóth Gabi esélyei megmaradtak Bakura. Kattints a galériáért!






Eszter búcsúbuliján Kinga és Seher nagyot tombolt, miközben az udvaron Attila azon szomorkodott Fecónak, hogy Kingával még mindig nem rendeződött a kapcsolata. A hepaj után Kinga azt súgta Csabinak, hogy elege van az összeférhetetlenből. Az utolsó éjszaka jogán a párbajhősök azzal hálhattak kettesben, akivel akartak. Vera természetesen Fecóval hajtotta álomra a fejét a nyugiszobában, Eszter pedig Seherrel bérelte ki magának a hálószobát. A nappaliba száműzött Kinga és Attila beszélgetése sokadszorra is veszekedésbe fulladt, amit az ügyvédlány és Serry vidáman kihallgatott az ajtó mögül.


A nyolcadik párbaj a szavazatok arányait tekintve minden eddiginél izgalmasabban alakult, mert még az adás közepén is 50-50 százalékon állt a verseny. Az adás alatt a nagy cicaharc elmaradt, a két lány szinte már idegesítően kedélyesen nézte vissza az elmúlt hónapok alatt összevágott bejátszásokat. A kortesbeszédek szokás szerint laposra sikerültek. Seherezádé és Fecó is szívroham közeli állapotban mondta el az irományát, ráadásul a dumagép még a szövegét is elfelejtette. Serry, Kinga és Attila Esztit várta vissza, Fecó és Csaba pedig Verát. Végül egyszázaléknyi előnnyel a citromarcú nyerte meg a mai összecsapást, így a harmadik párbajgyőzelemmel a háta mögött ő porolhatott vissza ellenfelei közé. Eszti korrekten fogadta a pornós győzelmét, de a villában töltött legszebb napjairól készült videót már pityeregve nézte végig. Vera visszatérésének Fecó örült a legjobban, hangos őrjöngésbe kezdett, míg Seherezádé csendes sírdogálásba fojtotta bánatát. Eszter az utolsó szavait Seherhez intézte, majd eltűnt az ajtó mögött.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Eszter már otthon, az ágyában (Kattints a galériáért!)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.