VV5: Seherezádé összeomlott Eszter kiesése után

VV5 Való Világ 5 párbaj levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszter kiesésétől összeomlott Seherezádé, a pornósnak viszont megint nagy lett az arca. Attila továbbra sem tud magával mit kezdeni Kinga elutasító magatartása miatt, ezért befeküdt Vera ágyába.

Tipp! Hazakísértük VV Esztert! Kattints az exkluzív képekért!




Szerinted ki nyeri a VV5-öt?




A színdarab előadása után izgatottan érkeztek vissza a villába a játékosok, Csaba büszkén újságolta, hogy egyáltalán nem volt lámpalázas. Veráról viszont kiderült, hogy nehezére esett a színpadi csók Csabával, mert nem az esete a fiú. (Ez meglepő, tekintve, hogy az idegen férfiakkal való "játszadozás" annak idején nem okozott ekkora problémát, hiszen a világhálón azóta többször is felbukkant castingvideón szemmel láthatólag önfeledten, felszabadulva akciózott a citromarcú lány.) A színházi hakni utáni, párbaj előtti holtidőben Attila még megpróbálta elvarrni a szálakat a két lánnyal, mert megérintette őt a búcsúzás szele. Verához intézett szavai megolvasztották a pornós jégszívét, az ügyvédlánnyal viszont csak felületesen beszélgettek.

Tipp! Tóth Gabi esélyei megmaradtak Bakura. Kattints a galériáért!






Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért(+18)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.