VV5: Vera lepaktált Attilával

VV5 Vera Való Világ villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga és Attila kitakarította egy abádszalóki család disznóólját, majd visszamentek a villába. Az összeférhetetlen és Vera ma is lepaktált egymással és megbeszélték, hogy kire rakják jeleiket.



Csabán és Seherezádén volt a sor, hogy főzőtudományukat bebizonyítsák a villa vacsoracsatáján. Mindkettőjükről hamar kiderült, hogy ritkán fordulnak meg a konyhában, mert még a céklapucolás is kifogott rajtuk. A rendőrfiú azért beleadott apait-anyait, és megpróbálta magából és kuktájából kihozni a maximumot.



Már a villalakóknak is feltűnt, hogy mostanában semmi extra nem történik a házuk táján, még Kinga is rácsodálkozott, hogy mostanában már konfliktusok sincsenek közüttük. A cselszövő azt is kifejtette Csabának és Fecónak, hogy Vera és Attila túl sokat haverkodik, ami szerinte nem véletlen. Ráadasul Csabának is az orra alá dörgölte, hogy szerinte nem kellene olyan buta lánnyal barátkoznia, mint Seherezádé. Közben a pornós és az összeférhetetlen összedugták a fejüket, és kitargyalták a következő kiválasztás lehetőségeit. Serry a halóban szomorkodott, csak Atti kereste a társaságát. Miután felvidították egymást, befeküdtek társaik ágyába, hogy "bekenjék" a fekhelyeket "Serry-átokkal", és ezáltal minél hamarabb kiesésre kárhoztassák a többieket.

VV5: Kinga legyalázta a konyhát, és UFO-levest főzötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120203-vv5-kinga-legyalazta-a-konyhat.htmlVV5: Seherezádé összeomlott Eszter kiesése utánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120130-vv5-seherezade-osszeomlott-eszter-kiesese-utan.htmlVV5: Vera a legkisebb különbséggel verte meg Esztert a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120129-vv5-attila-feltekenysegi-rohamot-kapott.htmlVV5: Csaba nem bírja tovább nézni Fecó behódolásáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120127-vv5-csaba-nem-birja-tovabb-nezni-feco-behodolasat.htmlVV5: Nekiesett Hajdunak az összeférhetetlen - Nem bírt magávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120126-vv5-nekiesett-hajdunak-az-osszeferhetetlen-nem-birt-magaval.htmlVV5: Eszter Verát viszi párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120125-vv5-feszkoztak-a-szokek-a-villaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.